reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja wiem gdzie sie podzialo sloneczko --------------------u mnie :D
ja z Malborka jestem i nic oprócz zamku nie ma :p

lece malucha szykowac, idziemy na spacerek niedługo :)

reklama
Cześć Kobitki
Jak narazie Noe leży na podłodze io jeszcze nie marudzi ...więc klikam :)

A imprezke to niezłą miałyście ;D szkoda że nie zdązyłam :-[

U mnie też paskudnie a nocami zimno ..ja dziś wymarzłam
Jednak wybywam w piątek dzo Szczecina ale pogoda ma być paskudna

Mordziulka troszke w kośc daje ale daje rade :)

Dziewczyny jak dawałyście pierwsze soczki i musy wasze bąble też się tak krzywiły ???
Jak podaje soczek łyżeczką to mine ma jak bym mu cytryne dawała
A jak dałam przez smoka to pił ze smakiem
Chyba nie lubi łyżeczki

Oj już płacz ide do łobuziaka

Mija wiem ze obcielas wloski,no znienilas fryzke wiec dawaj fotki na zamkniety???

Bo my ciekawe jestesmy Twojego wygladu!!!
nomie babeczki ,nie ociagaj sie tylko pokaz nam sie w swoim nowym OBLICZU

CZEKAMY narazie cierpliwie, hihihi

ja mysle ze dzieci poprostu sie czuja bezpieczniej jak pija przez smoka bo wkoncu dla piersiowego brzdaca fyzeczka to cos nowego .....................a ja jak dawalam to nie po lyzeczce tylko po 20-30 ml i nic sie nie dzialo???

ja narazie znikam troche zajac sie moja toska
nareszcie sie wykupciala ale bylo zatwardzenie i dlatego ale juz .... jest ok

milego przedpoludnia i niech wkoncu tu gdzie go niema niech zaswieci SLONKO

reklama
Już wklejam ...choć jak robie sobie zdjątka to załamuje się ta fryzurką coraz bardziej..jak dobrze że nie mam w domu luster ::)

Izabelka kupiłam właśnie gerbera bo jakoś tej firmie najbardziej zaufałam, był jeszcze hipp ale w jabłuszku był grysik...no i gerber ma bez cukru
Gerber mus ma też jabłkowy i marchwiowy czyściutki bez dodoatków(z wit.C) ale za to nie znalazłam soku marchwiowego a ty masz ???

Do góry