reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej dziewczynki:)
joanna: gratuluję zawsze pieniądze się przydadzą
mama helenki: witam mamusię a jaka dzielnica wawy?
dzisiaj w nocy padało a teraz mamay znowu ładne słonko i chyba wybierzemy sie z Julką na spacerek:)
jutro idę po ciąży do dentysty, bedzie zapewne trochę do zrobienia aż się boję:(

Joasiu gratuluję nowej pracy tak bardzo się cieszę :-) :-)
a podziękowanie bardzo fajne miły gest napewno zostanie bardzo pozytywnie odebrany:tak::tak::tak::tak::tak:
Ania bo ty jestes ciocia skarb :-D:-D:-D:-D a sab simplex myślę że pomoże :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Julka w szkole i znów zaraz po nią trzeba iść :baffled::baffled::baffled::baffled: obiadzio sie kończy robić a dziś karkówka w sosie własnym z pieczarkami i papryką no jami już czuję jak pachnie :-D:-D:-D porządek u dzieciaków zrobiłam big big a im w ramach rozrywki zostawiam na jutrzejszy dzionek układanie płyt a jest tego z 500 a większośc w rozpierdzielu bez opakowań:angry: i porądek na regale z książkami oj nie będą się nudzili :-p:-p:-p:-p:-p wiem wiem wredna matka ze mnie ale jak będą mieli co robić to sie nie będą lać :-D:-D:-D:-D no i jak sami to poukładają to następnym razem będą odkładac do pudełek bo układanie tego jest męczące i malo fajne :dry:
Toni spał mi całe pół godziny i wyspany już i radosny jak skowronek :dry::dry::dry::dry: a buuuuuuu jakie te moje dzieci mają zdrowie do szybkiej regeneracji sił :cool2::cool2::cool2::cool2:

hej kobietki!!!
ale u nas dzis brzydko,pochmurno,zimno,wieje i tylko patrzec kiedy snieg spadnie.:baffled:
moje dzieci spia,krystian uklada puzzle a ja glowe umylam paznokcie zroblam i z kawusia zasiadlam przed bb.;-)m wygonilam na dworze zeby samochód umyl bo wstyd jutro na wesele takim jechac.jeszcze musze koszule m wyprasowac na jutro a sobie do sukienki stanik przyszyc.w domu dalej zimno:-:)wściekła/y::wściekła/y:,piec raczej bedzie dopiero w poniedzialak-zla z tego powodu jestem jak nie wiem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

aha kobietki milego weekendu zycze bo nie bede juz jutro miała czasu na bb a w niedziele nie wiem czy bede w stanie w miare normalnie funkcjonowac.;-):-D:-D

pa pa!!!!!:-)

anaconda-udanego wyjazdu życze.odpoczywaj u mamy.:tak:

anabuba-z tymi fotkami z przed remontu to bedzie ciezko bo nie:no: mam zdiec.ale jak juz wszystko bedzie zrobione to zrobie fotke jak teraz sie nasz dom prezetuje.

justa-trzymaj sie kochana.
tylko nam tu w depresje nie wpadaj-no!!!!!

as-teraz bedzie dobrze-zobaczysz.:tak:

joanna-super ze masz nową i lepsza prace.gratulacje!!!!!

Joanna fajnie wymyslilas to podziekowanie napewno dobrze to odbiora:tak:

Malinka dobrze miec plan zajec dla dzieci a widze ze Ty calkiem dobra w tym jestes :)) Bedziesz miala troche spokoju bo nim te 500 plyt zostanie ukonczone i do tego ksiazki to sporo czasu minie:tak::tak:
Jak czytam o Tonim to moja Lali mi sie przypomniala jak po 15minutach byla wyspana:-D:-D

Wczoraj bylam na rozmowie w przedszkolu i zeby sie nie przemeczyc wzielam Agnieszka jako tlumacza:-)Dobrze miec taka kumpele:tak::tak:
Ogolnie Pani zadowolona z Laury Mowi ze jest grzeczna i jak do tej pory nie miala z nia problemu.Jest bardzo samodzielna i nie chce by starszy kolega pomagal jej przy ubieraniu:-D Nie lubi chodzic w parze:baffled: no ale z mama tez nigdy nie lubiala za raczke:-D Slabo je sniadania:-( dzis na sniadanie zjadla marchewke i 3 razy ugryzla bulke:baffled: Chyba przejde na wariant sniadanie w domu w przedszkolu warzywa i owoce bo sie wykoncze:nerd:
Powiedzialam Pani co nie co o Laurze to sie dziwila ogolnie pytala o ciaze i rozwuj dziecka przed przyjsciem do przedszkola. Najbardziej chyba byla zaskoczona tym ze Laura majac 8mc chodzila przy pchaczu no i ze majac 1,5 roku siku robila do nocnika.
Pani dowiedziala sie ze Lali wygadana i pelna energii wiec tak za pol roku pozna na nowo Laure jak zacznie gadac po niemiecku:-D:-D w przedszkolu kolezenska ladnie sie bawi z dziecmi.A ja wlasnie to chcialam wiedziec bo myslalam ze sie izoluje przez ta bariere jezykowa.Ogolnie jest dobrze
A no i powiedzialam jej o tym ze corka mowi ze Pani krzyczy:cool2: a ona mi na to ze owszem sa dzieci w grupie na ktore trzeba krzyczec ale laura jest bardzo grzeczna i jak do tej pory nie miala okazji by na nia nakrzyczec:-D:-D:-D

ale sie rozpisalam fu fiu a tu trzeba clopa spakowac bo o 15:30 ma busa do Polski

Joasiu gratki za pracę :-D ale super :-) podziękowanie ładne :-)
Lidka miłej zabawy jutro życzę :-D
Ania to fajnie że Laura nie sprawia problemów w przedszkolu, oby tak dalej :tak:

Witam pod wieczór :tak: Kubek się ładnie bawi, więc mama na chwilę na BB :tak: byłam na lupkach to tylko Kubie jedną parę spodni znalazłam i cztery firanki :tak: trzy do kuchni i jedna do Kuby do pokoju :-) w końcu będę miała w czym wybierać :-D jutro mam zamiar iść na miasto bo muszę mu spodnie jakieś znaleźć ale coś cienko to widzę bo jakieś pustki w sklepach :sorry2: idę zaraz mu kąpiel szykować, dzisiaj shrek2 o 20.00 na tvn więc będzie miał co oglądać :-D zajrzę jeszcze może później a jak nie to do jutra i spokojnej nocki życzę w razie czego :tak:

Witam wieczorkiem troche sobie posprzątałam jutro bede miała mniej.:-)Dzieci bajke oglądają a ja sobie słucham nowej piosenki :-) dzisiaj mąż mi powiedział ze prawdopodobnie przyjedzie dopiero na święta Bożego Narodzenia nie wiem jak ja to wytrzymam :-( no i bajka sie skonczyła ide myc te moje szkraby

reklama
Witam wieczorkiem troche sobie posprzątałam jutro bede miała mniej.:-)Dzieci bajke oglądają a ja sobie słucham nowej piosenki :-) dzisiaj mąż mi powiedział ze prawdopodobnie przyjedzie dopiero na święta Bożego Narodzenia nie wiem jak ja to wytrzymam :-( no i bajka sie skonczyła ide myc te moje szkraby

z tymi Swietami to zart??

Laura je kolacje i oglada bajke
Byla Aga z Emilka i umowilysmy sie na jutro na wieczorek.Takie babskie spotkanie :)
Dziewczynki fajnie sie bawily i obie chcialy bawic sie kotkiem. ten kot to taki chudy nic specjalnego a co kolezanka to chce sie nim bawic :))

U nas sie niezle rozpadalo

Do góry