reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no my tez na allegro zyjemy :) na allegro kupilismy laptopy samochod ;) no oczywiscie po wczesniejszym przegladzie itd....

a jesli chodzi o doradzenie spacerowki to zalezy jakie masz oczekiwania, kazdy na cos innego zwraca uwage...
dla mnie wazna byla przekladana raczka i raczka redulowana oraz podnozek regulowany....
moja kolezanka szukala najwiekszego kosza na zakupy ;D

witam mausie :)
Oskar ma katarek i pokasłuje :( dostalismy psikacza do noska i syropek i moge mu dawc jabluszko i gotowana marchewke :D dzisiaj sprubujemy jabluszka :) no i na noc Bebiko 2 GR; mezulkowi wychodzi usypianie i maly wczoraj padl o 20 i spal do 6 z 1 przerwa :) wyspalam sie :) o 6 wzielam go do lozka i pozaczepial mnie do 7 i teraz juz sie zwleklam;

z glodu chyba :) :) :) idę na śniadanko :)

POBUDKA :)

witam !! witam !! dziendoberwk !!
jak narazie to duzo ludzi tu niema ???łłłłoooo sluchajcie ja wczoraj mialam usypianie do 00.00, bo bylismy u tesciowej wczoraj i toska wlasciwie cala droge spacerowala sama wiec sie nameczyla i oczywiscie nie chciala wejsc do domy-ryyk,placz,wyginania ze hhheeejjj,tak sie uplakala ze usnela z tego placzy i sie przedrzymala z 50 minut,no a to byla gdz.19do 20,wiec mozecie sobie reszte wyopbrazic?????
tygrys do spania szedl a oska dopiero sie rozkrecalapo drzemce ;D

o rany Justus, ale jazda...
ale ja tez tak mam ze w gosciach nie zasnie; nie ma to jak swoj domek :) i ma to po mamie :) tez ciezko mi zasnac u kogos innego

reklama
tak brenda jak sie juz wyspisz to napisz ten przepis co tam sie dziewczyny upominaja  a ja tez chetnie skorzystam bo napewo bylo smaczne-ja tez lubie makarony  :)

Do góry