reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej

u nas dzis od rana nie było prądu i dopiero teraz sie dorwałam do kompa, ale sie bałam ze to długo potrwa, bo koło nas rowy kopia i myślałam, że może kabel przerwali

mała jeszcze spi, tzn. wstała po 6, pobrykała zjadła i poszła spac, mąż miał być w domciu, ale oczywiście dostał telefon i poszedł pracowac

Witajcie
ja mam jutro wizytatorke z mopsu ma przyjść i pogadać, złożylam pozew o alimenty bo bez tego nie dostałabym zadnej pomocy mam nadzieje ze dobrze zrobiłam
97270.jpg

czesc i czołek kluski z rosołem :p

Niebyłam aktywna przez pare dni ...miałam zamiar nadrobic ..ale jak zobaczyłam ile nastukałyscie to dałam sobie spokuj ::)
U nas zimno ...mokro i wogole fuj :mad:
Porabana pogoda ..czerwiec a ja musze w kominku palić :mad:

Jasio od paryu dni prubuje dupke podniesc i kleka do raczkowania :) Komicznie to wygląda ale jestem dumna z niego ze hej ;D
Mija juz wrociła z tego ślubu ? bo coś jej neiwidze ::)
Shady małpo jedna ...porób fotki na koncercie żebym mogła sie chociaz popodniecac przez babyboom ::) :p

ide po mliko do sklepu bo chce mis ie kawy ::)

L4dy nie wiem czy bedzie mozna miec aparat...jesli tak to pewnie ze porobie......juz sie cholerka doczekac nie moge....a wiedzac ze beda piosenki z mojej ukochanej plyty to juz czuje podniecenie ;D ;D

mój mąz tez przezywa ten koncet, bo jego kumpel jedzie

my na piątek mamy inne klimaty, jedziemy na Oratorium Rubika i już to przezywam, bo pierwszy raz zostawiam Maję

reklama
wzielam sie na dobre za sprzatanie! oderwalam wreszcie od kompa no i mam! wymyslilam se porzadku u hubcia w pulce pranko sie pierze! juz pozamiatane jeszcze kurze na meblach! no i gary w zlewie musze se wody nagrzac bo u nas cieplej brak! tylko brak koncepcji na obiadek.........  ::)

Do góry