to moje ulubione zdjecie bo nic nie pamietam jeszcze dobrze z narkozy nie wyszlam a juz czulam Lenusie przy sobie
ale gdzy juz sie wybudzialm i zobaczylam skarba przy cycusiu to przezylam szok " o Boze wykapana tesciowa" pomyslalam teraz na szczescie troche sie zmienia i teraz to zdarta skora z tatusia
i tej wersji bede sie trzymala 
reklama
nikita000
AGATKA
no to rzeczywiscie mozna szko przezyc
ja nie bralam znieczulenia bo niemusialam al e nawet jak to raczej na 99% bym nie wziela
mam pzred oczami widok dziewczyny ktorej zle zrobili
:-X :-X :-X :-X :-X

ja nie bralam znieczulenia bo niemusialam al e nawet jak to raczej na 99% bym nie wziela
mam pzred oczami widok dziewczyny ktorej zle zrobili
ja w sumie nie mialam wybory... mialam cesarkie i wybralam znieczylenie zewnoatrzopnowe ale gdy poczulam skalpel w brzuchu to juz nikt mnie o nic nie pytal tylko przylozyli maseczke i odplyczelam ale i tak slyszalam pierwszy krzyk choc nie widzialam malej... ale to tez przez przypadek bo zaczelam sie wybudzac i sluszalam jak ja wyjmuja i wolali mojego meza zeby ja potrzymal a potem znowu maseczka i dalej spac 
nikita000
AGATKA
to mialas rzeczywiscie przezycie
moj porod to byl ksiazkowy
ktorko zwiezle i na temat jak mi pzrebili pechez to bylo za 10 19 a o !9:08 Kaludia lezala na mnie i kzryczala ;D ;D ;D
ze jej zimno ;D ;D
moj porod to byl ksiazkowy
ktorko zwiezle i na temat jak mi pzrebili pechez to bylo za 10 19 a o !9:08 Kaludia lezala na mnie i kzryczala ;D ;D ;D
ze jej zimno ;D ;D
To mialas super
ja bardzo chcialam porod silami natury ale niestety moj wielkolud ulozyl sie pupa.... ja w sumie ciaze mialam bardzo "ksiazkowa" wszystko dokladnie jak trzeba nawet utraty pytomnosci w momencie przejecia przez lozysko funkcji odzywiania, to bardzo malo spotykane zjawisko ale mialam wszystko jak trza.... choc dlugo dochodzilam do siebie po cesarce w sumie jestem zadowolona bo widzialam ze inne dziewczyny gorzej to zniosly....
nikita000
AGATKA
to sie ciesze ze tak znioslas a o tych utratach pzrytomnosci to ja nawet nigdzi enie docztalam
wczesniej tez nie wiedzialam ale potem znalazlam w uczonych ksiazkach medycznych, zreszta lekarz mi tez mowil....
teraz Lenka tez sie rozwija ksiazkowo 
Kurcze ale maz mnie wrobil... teraz wraca z Warszawy do domu (Wroclawia) i musze za niego mecz ogladac i mu zdawac relacje a ja nic nie kumam z tej pilki
ale piwo sobie nalalam zeby godnie go zastepowac przed TV 
Kurcze ale maz mnie wrobil... teraz wraca z Warszawy do domu (Wroclawia) i musze za niego mecz ogladac i mu zdawac relacje a ja nic nie kumam z tej pilki
nikita000
AGATKA
mnie to nikt nie musi namawiac ja bardzo lubie mecze
no wtedy gdy polska niegra bo to az wstyd
no wtedy gdy polska niegra bo to az wstyd
reklama
nikita000
AGATKA
tez teraz patrze 
a zuzel to ciekawe ja bardzo lubie jazde na motocyklu ale Robert mi juz jakis czas temu zakazal a potem ciaza teraz Klaudia
weic juz szalec nie bede
>
>
olice:
a zuzel to ciekawe ja bardzo lubie jazde na motocyklu ale Robert mi juz jakis czas temu zakazal a potem ciaza teraz Klaudia
weic juz szalec nie bede
Podziel się: