reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ooo rany chyba nigdy tego nie nadrobie.....ale fajnie miec znowu internet....czulam sie jak bez raki ...to straszne uzaleznienie

no mi ostatnio cos tu padlo to dzwonilam do meza bedacego na szkoleniu i biedaczek wyszedl z sali zeby mi powiedziec ja mam sobie wszystko uruchomic (my tu mamy taka serwerownie i on jest adminem)

ja mam internet przez siec osiedlowa
i mamy taki plik Koszyk kazdy wrzuca rozne ciekawe rzeczy tzn filmy ktore wejda za pol roku
wiec caky czas jestem na bierzaco
a Robercik lubi rone gry i tez nie muis kupowac zawsze jakas fajna nowa gre znajdzie

A to maio byc dla Tosi ale nie moglam tego znalesc
troche czasu mi zajelo
To z okazji Urodzin oczywiscie

Załączniki

• Ciocia_Krowa_d.jpg
    Ciocia_Krowa_d.jpg
    63,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
to jest strasznie wciagajace ::)
nikita jak tam twoja klaudusia...jest w podobnym wieku jak moj patryk......etap usilnego siadania....:)

Do góry