reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Buuubuuu i znowu zostałam sama :mad: tzn z Maciem. Mezus pojechał z powrotem do Niemiec. Smutno mi jakos, kto mnie bedzie przytulał ???

Witajcie. I wiecie co się okazało, moja mała wcale nie miała tej gorączki od ząbków. Byłam z nią dzisiaj u lekarza i ta stwierdziła, że to albo trzydniówka albo różyczka (wczoraj na wieczór całą ją wysypało), mam teraz obserwować czy ta wysypka nie blednie i jak się okaże że nie to jutro znów do przychodni bo to będzie różyczka.Dziecko mam teraz marudne, w nocy nie śpi tylko płacze, już sama nie wiem co mam robić bo mi nić nie przepisała, a chyba ją coś boli skoro popłakuje.Oby się tylko nie okazało, że to różyczka

,Anaconda nie martw sie...to choroby typowo dzieciece wiec jak przejdzie ja teraz yto nic sie nie stanie....to naprawde nic strasznego....3mam kciuki

Mała mi stukała w klawiaturę i coś zrobiła że mam teraz takie duże litery, nie wiecie jak wrócić do poprzedniego stanu?

reklama
Do góry