reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Anaconda fajne to z ciastoliną :tak: oj chyba się skuszę i Kubie kupię :-)
MH to się imprezka rozkręciła chyba skoro tak późno zakończone :-D

Witam w tłusty czwartek :-D u mnie piękne słoneczko świeci znowu :-) Kuba ogląda Dorę a ja drugie pranie wstawiłam :tak: obiadek mam już gotowy więc mam luz ;-) M od dzisiaj na miejscu pracuje więc nie musi dojeżdżać :tak: i tak do końca czerwca będzie robić :tak: fajnie bo przynajmniej o te 30 minut będzie wcześniej w domu :-) będzie gnębić żołnierzy z nsr :-D i na ten czas będzie kapralem :-D szkoda że tak nie zostanie :sorry2: ja wczoraj większość zakupów zrobiłam, zaszłam do pepco i kupiłam Kubie bluzkę i spodnie bo jakoś nic ciekawego mi nie wpadło w oko :sorry2: miałam pączki robić z sera ale jakoś mi się nie chce :sorry2: zobaczę może się wezmę później :-)

O matko to że niby ja pierwsza i to po 10 :szok::szok::szok::szok::szok:
MH no to żeś zaszalała :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Lidka bo chore dziecko w domu to można szału dostać :sorry2::sorry2::sorry2:iem bo 2 tygodnie przed feriami miałam szkarlatynę w domu :baffled::baffled::baffled:
Aguska co się dzieje????????kochana wiosna słonko endorfiny będzie git :tak::tak::tak::tak::tak::tak: kochana powiem ci że mój Antonio odkąd skończył 9 m-cy mleka nie pił wcale a kaszka tylko łyżeczką na początku było to męczące ale w dalszej perspektywie świetne bo w wieku 14 m-cy sam już jadł a teraz jako 2 latek posługuje się świetnie sztućcami a od jakiś 3 m-cy zaczyna sobie nieźle radzić z nożem :tak::tak::tak::tak:
Ja od rana zabrałam się za pranie i prasowanie ..musiałam prać wszystko bo Adam z Julką mi wczoraj wieczorem jak byłam w pracy wymiotowali jak koty:szok::szok:i to cholera wie po czym:sorry2::sorry2::sorry2: ale pościel do prania Adama plecak tez bo sobie n niego pawia puścił :confused: no i dywan musiałam doczyścić teraz wszystko sie pięknie kręci a w pokoju okno otworzyłam bo ten zapaszek mnie powala :sorry2::sorry2::sorry2:
EDIT: BEATKO UPRZEDZIŁAŚ MNIE :-) :-)
dzisiaj jest tłusty czwartek???????????????????serio serio????????????????????????????????

Witam w tłusty czwartek!
Coś nasze forum świeci dziś pustkami:szok:.
Znów nie było mnie trochę czasu ale jestem teraz w trakcie przeprowadzki:-( i powolutku przewozimy wszystko do nowego mieszkanka. Mam nadzieję, że Kuba szybko się zaaklimatyzuje i jakoś to będzie. Miłego i spokojnego dnia!

Witam Fanta:happy2:
już wiem że dziś na pewno jest tłusty czwartek :-D:-D:-D
Fanta gdzie sie przeprowadzacie ????? wynajmujecie czy coś kupiliście?????
A ja wczoraj przekonałam chłopa do małego:cool2::cool2::cool2::cool2: przemeblowania:tak::tak::tak::tak: i że w maju jak będzie cieplej to nasz pokój przemalujemy i w lipcu po premii kupujemy mniejszą zgrabniejszą sofke do naszego pokoju:tak::tak::tak::tak::tak: Jupi jednak mnie kocha że się tak zgodził na to :-D:-D:-D:-D tylko na mój pomysł koloru pokoju troche pomrukuje ale do maja go przekonam :cool2::cool2::cool2::cool2:

Witam :-):-):-)
Z rana byłam w US więc nie miałam czasu zajrzeć, pierwszy raz sama nas rozliczałam więc się nie zdziwię jak będą nas wzywać na jakieś poprawki zwłaszcza ze fajny zwrot nam wyliczyłam :-D:-D:-D:-p:-p:-p
Tak, tak dzisiaj tłusty czwartek, zjadłam już pączka, tackę faworków i jeszcze jednego pączusia zamierzam zmieścić :-D:-D
Malinka fajnie masz z tymi przemeblowaniami, ja też bym chciała ale ostatnio brak motywacji :-:)-(
U nas też piękne słonko i wiosna wreszcie nadchodzi :tak::tak::tak:

MH normalnie wpadam do ciebie na te faworki wieki ich nie jadłam :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale ja leń pieczeniowy jestem więc poszłam na łatwiznę i kupiłam 10 pączków :-p:-p:-p:-p:-p
Anaconda to zmobilizuj sie do przemeblowania kochana a zobaczysz że od razu moc energii w ciebie wskoczy :-D:-D:-D:-D a jak spory zwrot to się tylko ciesz na wyprawkę do szkoły dla Majki będzie jak znalazł :tak::tak::tak::tak:
Moje dziecko najmłodsze zrezygnowało dzis ze snu w dzień weszłam z nim do biedronki i kupiłam mu puzzle drewniane z autkami i misiem i nie mam dziecka cały czas układa :-D:-D:-D

Ja też poszłam na łatwiznę i paczki i faworki kupiłam :-p:-p
A co do zwrotu podatkowego to niestety u nas prawie cały pójdzie na opłacenie ubezpieczenia auta - i tak co roku jest :crazy::crazy::crazy: nic dla siebie :-:)-(

reklama
MH Ty faworki a ja pączki smażyłam :-D
Malinka widziałam te klocki w pierdonce fajne :tak: ale moje dziecko nie lubi coś układać :sorry2:
Anaconda to co Ty masz za samochód? My jeszcze za stilo ponad 500zł musimy zapłacić za ubezpieczenie i to do maja :sorry2: ciekawe skąd tyle wezmę :dry: a zwrotu to nie mam zielonego pojęcia ile będziemy mieć :tak: dobrze że internet można odpisać ;-)

No a ja godzinkę posiedziałam dzisiaj i znowu muszę wstać i obiad szykować bo zaraz M w domu będzie :sorry2: no ale za to opracowałam ponad 20 zagadnień :tak: później sobie jeszcze siądę i mam nadzieję że dorobię chociaż do 100 :sorry2: wtedy zostanie tylko 320 :-) ale powiedziałam sobie że muszę się za to wziąć i jeszcze w marcu złożyć papiery ;-) no to idę szykować obiad, moje dziecko o dziwo śpi już 2,5h :szok: wstanie to będzie głodny :-) M coś gadał że dzisiaj znowu do żar chce jechać więc musiałam głowę umyć i się pomalować :dry: uciekam do później Laseczki :-)

Do góry