reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej wpadłam powiedziec dzień dobry i chyba kłade sie dalej spac,

ostatnie noce Maja ciężko spała, budziła się czesto, a dzis jak dobrze spała, to ja się obudziłam i nie mogłam zasnąć - paranoja

nikita000 nie za wczesnie, córka mojaj kolezanki własnie w 4 m-cu miała pierwszy ząbek

reklama
jasne ze nie ptrzeciez one wychodza kiedy chca i wypadaja tez kiedy chca ;D ;D ;D.......no nie tak jest????

mojemu tygrysowi wyszedl pierwszy w 10 miesiacu a slinil sie od 3 .....che che hihi aja panikowalam juz od 3mie. a tosce wyszedł w 7 miesiacu i wlasciwie do roku juz miala wszystkie no prawie

justus pisze:
jasne ze nie ptrzeciez one wychodza kiedy chca i wypadaja tez kiedy chca ;D ;D ;D.......no nie tak jest????

no jest tak jest :D :D

oki dziewczynki lece sie wykąpac bo Klaudia spi wiec skrzystam z okazji :D :D
czy wasi mezowie badzi faceci tez maja tak malo cierpliwosci jak wasze brzdace płacza to odrazu sie stresuje :) :D
wczoraj jak wyszłam na niecałą godzine i tata został z córka to po jakis 30minutach zadzwonił ze Klaudia płacze a tak poza tym to wracaj juz to zjemy razem kolacje :D :D kazdy pretekst jest dobry

no tak jest tez ui u mnie jak wychodze to mowi no wracaj predko bo wiesz jak zacznie plakac ......
no ale chyba my mamy bardziej wykrztalcona strone maciezynstosci i dlatego tak jest

ale mi sie dzis nic niechce .....jakis len sie do mnie przyczepil.........

Witajcie. U mnie wczoraj też była rozmowa na temat Majki, mąż stwierdził,że ona już go nie lubi i tylko do mamy sę tuli (czyli do mnie), a jak poszłam do kuchni, a ona zaczęła płakać to krzyczał, żebym wracała bo on jej nie może uspokoić, i stwierdził,że kiedyś tak nie było a teraz tylko mama i mama. Ja do niego na to że widocznie za mało z dzieckiem przebywa, a on, że w takim razie zwolni się z pracy i zajmie dzieckiem, i w ten sposób rozmowa się skończyła, ale widziałam, że był zły, że Majka tylko do mnie ciągnie, chyba na cały weekend zostawię go z małą to może ich stosunki się polepszą

Yupiii dziewczyny wkoncu sie doczekalam...maly odwrocil sie z brzuszka na plecy....ja juz zaczynalam panikowac.....a taka glupia jestem :-X

hej laseczki....ja tylko na chwilke zameldowac ze jeszcze zyje, nie umarlam

Joann@ gratulacjeeeeeee :) jeszcze troszke a bedzie raczkowac :))

a my zaraz jedziemy do "dziadostwa" tylko sie dziecie wyspi, mam lenia na maxa nic mi sie nie cche czyli dzien jak codzien :))

Shady u mnie to samo ;D
a u nas tez maly sie rozwija :) przekreca sie o 360 stopni nawet, a dzisiaj z brzuszka na plecy 1 raz:)

Witajcie!
Już od pewnego czasu miałam ochotedo Was zajrzeć. ale jeszcze nie wiedziałam czy będę siedzieć w domu... Ale teraz decyzja podjęta, zostaję z Olkiem w domu do kończa roku, więc z czystym sumieniem moge zacząć tu pisywać. pewnie większość z Was jest bardziej doświadczonymi mamami ode mnie zatem mam nadzieję, że czasem będę mogła liczyć na wasze porady ::)
A jeśli chodzi o męż at ostatnio stwierdził, że Olo go nie lubi, bo u niego na rękach płacze a przez pierwszy miesiąc tylko u niego na rękach usypiał...
P.S. Joanna@ mamy skierowanie do neurologa... Tak późno bo pediatra wezwany do domu trochę uśpił moje podejrzenia i stwierdził, że z Olkiem jest OK a teraz mały kończy trzy miechy i nie unosi główki ciągnięty za rączki. Dziś mieliśmy być szczepieni a tu odwołane żeby nie zaburzać badania neurologicznego. Jak będą długie terminy to idziemy prywatnie i rehabilitacje też spróbujemy prywatnie.
Pozdrawiamy!
Ola i Olo! ;D

reklama
witaj Irlandia :) mozesz na nas liczyc ;)
wiesz cos musi w tym byc, u mnie bylo identycznie-najpierw Oskar tylko u meza zasypial a po miesiacu wrecz odwrotnie ;)
Oby wszystko z Olkiem bylo oki :) dobrze odmienilam? czy Olem ::) o rany... ;D
buziaczki dla wszystkich
musze zwolnikc kompa bo mezulek prace dypl pisze:)
do jutra

Do góry