reklama
Witam kobietki 

Witam nową mamusię na naszym forum mamuskowym
:happy
Lena ale ci zazdroszczę tego wypadu my od kiedy jest Antoszka nigdzie razem sami nie bylismy jakos nie ma jak nie mamy z kim dzieci zostawic do tego ja co dziennie po południami pracuję i całe weekendy więc nie bardzo jest jak i kiedy
może teraz jak mama Pietruszkowa będzie to jakoś sie wyrwiemy do kina lub na mój ukochany nocny spacer 

Fanta zdjęcia super a mały irokez świetny

a ty jesteś sliczna mamuską 

U nas dzis słońce ale zimno na termometrze teraz mamy aż 7 * boszzzzzz przeciez to 3 maj

Witam nową mamusię na naszym forum mamuskowym

Lena ale ci zazdroszczę tego wypadu my od kiedy jest Antoszka nigdzie razem sami nie bylismy jakos nie ma jak nie mamy z kim dzieci zostawic do tego ja co dziennie po południami pracuję i całe weekendy więc nie bardzo jest jak i kiedy

Fanta zdjęcia super a mały irokez świetny

U nas dzis słońce ale zimno na termometrze teraz mamy aż 7 * boszzzzzz przeciez to 3 maj

aguska2017
Fanka BB :)
ja bym spróbowała narazie tylko marchewke podać.;-)
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam 3ciego maja! 

Mieliśmy dziś piknikować ale jak narazie się na to nie zanosi:-(. W Szczecinie mamy 7 stopni więc nic rewelacyjnego jeśli chodzi o pogodę :-( <chyba, że nagle się ociepli i będzie co najmniej 15 stopni, to pakuje wszystko i lecimy> . No dobra mam maleńką nadzieję, że a nóż może... Ale lepsze, to niż martwienie się pogodą i oglądanie uroczystości związanych z konstytucją. Mogli by chociaż coś w tv puścić do oglądania
. Ja oczywiście popijam teraz kawkę i relaksuję się siedząc na forum ;-).
Lenka, no to się chociaż wybawiłaś. Zaszalałaś i śpiewałaś coś przed publiką?
Malinka, dziękuję za komplementa
. Mówisz, że ładna, oj szkoda, że mnie rano nie widzisz
. Nasze termometry synchronicznie działają
ale wiesz co jak dodamy temperaturę to mamy 14 stopni <prawie wiosna :-)>.
Gimpelka, ja też dawałam Kubie to co Ty i żyje. Tylko nie dawaj jeszcze selera, bo uczula
.
Aguska, co tam u Ciebie i Baroszka? Mój brzdąc ma spać ale nie jestem pewna czy śpi bo jakoś cicho. Zaraz zajrzę do niego co robi.

Mieliśmy dziś piknikować ale jak narazie się na to nie zanosi:-(. W Szczecinie mamy 7 stopni więc nic rewelacyjnego jeśli chodzi o pogodę :-( <chyba, że nagle się ociepli i będzie co najmniej 15 stopni, to pakuje wszystko i lecimy> . No dobra mam maleńką nadzieję, że a nóż może... Ale lepsze, to niż martwienie się pogodą i oglądanie uroczystości związanych z konstytucją. Mogli by chociaż coś w tv puścić do oglądania

Lenka, no to się chociaż wybawiłaś. Zaszalałaś i śpiewałaś coś przed publiką?
Malinka, dziękuję za komplementa

Gimpelka, ja też dawałam Kubie to co Ty i żyje. Tylko nie dawaj jeszcze selera, bo uczula

Aguska, co tam u Ciebie i Baroszka? Mój brzdąc ma spać ale nie jestem pewna czy śpi bo jakoś cicho. Zaraz zajrzę do niego co robi.
Dzień dobry!
Dobry , ale zimny.
Nie ma to jak poprawa humorku na następny tydzień.
:-)
Nie pamiętam kiedy byłam "sam na sam " ze swoją stonką gdziekolwiek.
Ale, nie ma tego złego...;-)
Wprowadzaj warzywka po kolei. Zacznij od samej marchewki.
Dołączam z herbatką ciepłą w ten zimny dzionek.
Mąż dziś do pracy na 12 h poszedł , zgarnęłam całą trójkę i na 12.00 w kościele byliśmy. Po kościółku obiad i byczymy się. Ależ mi się nic nie chce.
Dobry , ale zimny.
Witajcie
Było super tato został z Gają a my poszliśmy na Karaoke było superrrrrrrrrr
Po 1 bylismy w domu
Całą droge jeszcze śpiewaliśmy![]()
Nie ma to jak poprawa humorku na następny tydzień.

Mamy tak samo.Lena ale ci zazdroszczę tego wypadu my od kiedy jest Antoszka nigdzie razem sami nie bylismy jakos nie ma jak nie mamy z kim dzieci zostawic do tego ja co dziennie po południami pracuję i całe weekendy więc nie bardzo jest jak i kiedymoże teraz jak mama Pietruszkowa będzie to jakoś sie wyrwiemy do kina lub na mój ukochany nocny spacer
![]()

Nie pamiętam kiedy byłam "sam na sam " ze swoją stonką gdziekolwiek.

Ale, nie ma tego złego...;-)
Dzis planuje pierwszy raz ugotowac mojemu synkowi zupkę jarzynową. Marchewka, pietruszka i ziemniaczki. Myslicie ze to dobry pomysł? Ma cztery miesiace.
ja bym spróbowała narazie tylko marchewke podać.;-)
Wprowadzaj warzywka po kolei. Zacznij od samej marchewki.

A mogliby , mogli...Mogli by chociaż coś w tv puścić do oglądania. Ja oczywiście popijam teraz kawkę i relaksuję się siedząc na forum ;-).
Dołączam z herbatką ciepłą w ten zimny dzionek.

Mąż dziś do pracy na 12 h poszedł , zgarnęłam całą trójkę i na 12.00 w kościele byliśmy. Po kościółku obiad i byczymy się. Ależ mi się nic nie chce.

Gimpelka snieg????????????????????????

niech żyje maj

ja swojej ferajnie dawałam jakos warzywa po kolei pojedyńczo chyba o ile dobrze pamietam

wiem że na pewno zaczynalismy od owoców 

Julka kochała słoiczkow zarełko i dość dłogo tak jadła ..Antek lubił słoiczki ale że mało ekonomiczne to były tak tylko w razie "w" owocki często jadał a i uwielbiał hippa kaszke na dobranoc waniliowa chyba i biszkoptowa w takich ciemnych brazowych słoiczkach była
a Adam ni cholery słoiczkowego jedzenia nie chciał 
wiem że gotowałam im zupke albo ziemniaczki z mieskiem i warzywami miksowałam i przekładałam do sloiczków a potem miałam na kilka razy spokój z gotowaniem 

Fanta no jak byśmy co najmniej obie ze szczecina były

kochana a ty sie przeprowadzasz do dziwnowa???????????? ja pochodze z pobierowa rzut beretem.....30 lat tam mieszkałam 

pięknie tam i spokojniej na pewno jak w mieście 

Justa twoja stonka dzis pracuje ???nie fajnie
no ale ktos musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś 

boszzzz miałam iść dziś z dziećmi do kościoła 

może pójdę na 18 

żeby tylko cieplej było bo póki co Pietruszka był chwilę przed domem żeby Antoniemu koło w wózku dokrecić to wrócił z gęsią skórka i z rękoma jak lód 

ja swojej ferajnie dawałam jakos warzywa po kolei pojedyńczo chyba o ile dobrze pamietam

Fanta no jak byśmy co najmniej obie ze szczecina były

Justa twoja stonka dzis pracuje ???nie fajnie

Justa twoja stonka dzis pracuje ???nie fajnieno ale ktos musi pracować żeby odpoczywać mógł ktoś
boszzzz miałam iść dziś z dziećmi do kościoła
może pójdę na 18
żeby tylko cieplej było bo póki co Pietruszka był chwilę przed domem żeby Antoniemu koło w wózku dokrecić to wrócił z gęsią skórka i z rękoma jak lód
![]()
Jak zmiana wypadnie , tak nie ma zmiłuj.

U nas leje.

Witam się.
Dopiero wstałam z łóżka ,no jakieś 30 minut temu

Muszę się ogarnąć i trochę pomocy naukowych porobić na jutrzejszą maturkę.
Wałbrzych zasypany śniegiem,nie ma elektryczności,zaspy,awarie ...szok

Kochane uciekam ,bo muszę jakiś obadek wyczarować na szybko.
Moja młoda z Jasiem dziś z Gdańska wraca ,już są w Warszawie.

Miłego dnia
Dopiero wstałam z łóżka ,no jakieś 30 minut temu

Muszę się ogarnąć i trochę pomocy naukowych porobić na jutrzejszą maturkę.
Wałbrzych zasypany śniegiem,nie ma elektryczności,zaspy,awarie ...szok

Kochane uciekam ,bo muszę jakiś obadek wyczarować na szybko.
Moja młoda z Jasiem dziś z Gdańska wraca ,już są w Warszawie.

Miłego dnia
B
Beata1988
Gość
As oj to dobrze masz skoro nie dawno wstałaś
w końcu się wyspałaś ;-)
Malinka mi Kuba nie tknął słoiczków, za żadne skarby świata
musiało być oryginalnie ugotowane 
Gimpelka ja Kubie dawał już od 3 miesiąca normalnie jedzenie takie jak ja jadłam, tylko mniej przyprawione i nic mu nie było
no ale wiadomo każdy inaczej reaguje więc lepiej stopniowo 
Witam. U mnie rano była zima a teraz jesień
tak śnieg sypał że myślałam że sanki będę musiała wyciągać
no ale teraz na szczęście już cisza, nie pada nic tylko zimno i wieje
nawet nie ma jak iść się przejść i nawet się nie chce
myślałam co by do siostry nie pojechać ale dosłownie mi się nie chce, a to głowę umyć, pomalować się itd
od samego pisania się zmęczyłam :-) Kuba zasnął po 13 więc mam nadzieję że z godzinkę jeszcze pośpi
my z M już zjedliśmy obiadek i wolne 

Malinka mi Kuba nie tknął słoiczków, za żadne skarby świata

Gimpelka ja Kubie dawał już od 3 miesiąca normalnie jedzenie takie jak ja jadłam, tylko mniej przyprawione i nic mu nie było

Witam. U mnie rano była zima a teraz jesień

reklama
aguska2017
Fanka BB :)
Gimpelka życzę aby mały wszystko tolerował;-)My na początku jak daliśmy seler to go uczulił ale zrobiliśmy tydzień przerwy i jak ponownie podałam już było ok.
A mój Bartek na początku jechał tylko na słoiczkach:-)
Bartek śpi już ale znowu cos marudził i mi sie wydaje że te 4 które się już mu jaki czas temu przebiły to sobie rosną teraz i go trochę i to boli a do tego widać jak ta nieszczęsna 3 sie szykuje do wybicia.
Ale zimno tragedia jest
A mój Bartek na początku jechał tylko na słoiczkach:-)
Bartek śpi już ale znowu cos marudził i mi sie wydaje że te 4 które się już mu jaki czas temu przebiły to sobie rosną teraz i go trochę i to boli a do tego widać jak ta nieszczęsna 3 sie szykuje do wybicia.
Ale zimno tragedia jest
Podziel się: