reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kochane kobitki strasznie mi zal ze macie taka sytuacjie jesli chodzi o pomoc przy bablach
ja nie moge nazekac moj jest kochany nie dosc ze pracuje to ugotuje ciasto zrobi pomoze przy malej
zostanie z nia na troche
ale niebede wam wiecej o nim pisac bo wam sie moze przykro zrobic

reklama
kasiula matula pisze:
i jak ty z nim wytrzymujesz bo ja sie tak wnerwim ze niekiedy jest mi bardzo ciezko
My nie mieszkamy razem i moze lepiej ale gdy prosze go zdebysmy poszli na spacer z małym on na to ze jest zmeczony po pracy teraz ,ma urlop ja pracuje miałam nadzieje ze bedzie go zabierał na spacerki Nadziej a matka głupich dlatego stwierdziłam ze niech sie w d... pocałuje

ja niestety znam to z własnego zycia
moj tata jak sie dowiedizla ze bedzie mial corke powiedzial mojej Mamie
"murzyn zrobił swoje murzyn może odejśc"
moja mama wibiłam mu wtedy widelec w rękę :D ;D ;D ;D ;D ;D

nikita000 pisze:
ja niestety znam to z własnego zycia
moj tata jak sie dowiedizla ze bedzie mial corke powiedzial mojej Mamie
"murzyn zrobił swoje murzyn może odejśc"
moja mama wibiłam mu wtedy widelec w rękę :D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

tylko jak my mieszkamy razem to jak to olac nie moge wkurza mnien to na maksa
i bede mu truła dupke dopoki cos nie dotrze

NIKITA u mnie to nie dokonca taki nieodpowiedzialny facet
od pocztku bardzo mi pomagal tylko on wstawal w nocy do malej za to ze w dzien sie nia nie zajmowal bo pracuje
teraz kiedy widzi jak sobie radze zaczął to wykorzystywac ::)lobuz jeden

hey lasevzki

upssss to ja sie nie wypowiadam na temat ojcostwa bo ja mam miod z mezem tak jak Nikita :laugh:

kurcze wczoraj przyszła spacerowka ale suuuuuper jest tak lekka ze sama pod pacha wnosze na 2 pitro

kasiula matula pisze:
tylko jak my mieszkamy razem to jak to olac nie moge wkurza mnien to na maksa
i bede mu truła dupke dopoki cos nie dotrze

NIKITA u mnie to nie dokonca taki nieodpowiedzialny facet
od pocztku bardzo mi pomagal tylko on wstawal w nocy do malej za to ze w dzien sie nia nie zajmowal bo pracuje
teraz kiedy widzi jak sobie radze zaczął to wykorzystywac  ::)lobuz jeden
jak dla mnie jest nieodpowiedzialny, bo wymiguje sie od obowiazkow praca, tez mi cos....do cholery przeciez Ty tez pracujesz....wychowujesz dziecko a to ciezka praca, ja bym pogonila do roboty i koniec........zostaw z nim dziecko i poprostu wyjdz,nosz cholera jasna, szlag mnie trafia jak czytanm o takich tatusiach brrrrrrrr....... moj maz wstaje o 5.00 rano do pracy ale zawsze w nocy wstawal do mlodego, nie bylo taryfy ulgowej, nawet nie musialam mu tego mowic bo on wie ze dziecko mamy oboje a nie tylko ja....

a co Ci szkodzi poudawac ze sobie nie radzisz.....poudawaj, poiwiedz ze jestes zmeczona i chcesz gdzies wyjsc i odpoczac :) powodzenia nie daj sie tyranowi :) ;)

reklama
Do góry