reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki wiem wiem obiecywałam że po weekendzie będę częściej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale po pierwsze zapomniałam że mój P zaczął urlop:-p:-p:-pa po drugie mam zapalenie korzonków :-:)-:)-(boli jak diabli dziś byłam u pani doktor dostałam leki i mam nadzieje że mi przejdzie :eek::eek::eek::eek:
Buziaki dla was wszystkich :***

reklama
Justa, PKO to ogólnie wyzyskiwacze :-(. Kiedyś był to dosyć dobry bank <być może dlatego, że było ich nie wiele>, teraz nie komentuję... Nie wiem czemu mnie nie powiadomili o niczym, być może zapomnieli ale nie zapomnieli wpisać mnie do BIK'u. Zrobię dziś w banku zadymę, oj zrobię :wściekła/y:. Przez nich usłyszałam od babki z banku: przykro mi ale możecie państwo nie dostać kredytu dopuki sprawa nie zostanie wyjaśniona. Chyba, że nie da się jej wyjaśnić. Normalnie :szok:. Jak T wróci z pracy to odrazu jedziemy i załatwamy. Mam nadzieje, że się wszystko później już uda.
Dobrze, że udało Wam się zdąrzyć do dentysty :-). W Szczecinie od dziś słoneczko więc przesyłam Ci kilka promyczków ;-).
Malinka, no no jesteś tak zalatana, że zapomniałaś że Pietruszko ma urlop? :-D Oj, kobieto, kobieto. Kuruj się teraz kochana, zdrówka życzę i odzywaj się częściej. Zresztą jak masz chore korzonki, to rozumiem, że będziesz częściej zaglądała ;-).
Obiadek mam wczorajszy, jestem na etapie bez inhalacyjnym <wiec siedziała bym tylko i jadła> ale staram się być dzielna i nie jem, nie inhaluje się, a w brzuchu to mi piszczy :-D. Kuba znów dewastuje jakąś książkę, a ja mam spokój :-D

Malinuś, łoj :baffled: , współczuję bólu. :-( Kuruj się.:tak: Zwolnienie w pracy masz?:confused: Przynajmniej ma Cie kto odciążyć.:tak: ;-)A jak dzieci?

Fanta w banku pytali męża czemu chce zrezygnować z konta.:tak: Powiedzieli, że oni też już mają ofertę prowadzenia kont za 0 zł. :eek: Zapytali czemu się nie dowiadywał.:eek:Mąż oczy zrobił. :-D I powiedział, że to w ich kwestii leży zatrzymanie dobrego klienta w banku a nie w jego, by chodził , stał w kolejce pół dnia i dowiadywał się jakie bank ma dla niego propocje. :no: :sorry:
Żenada. Wyzyskiwanie klienta. :wściekła/y:
Powodzenia w dzisiejszym załatwianiu! :tak::-D
Miejmy nadzieję, że to o te 8,50 zł chodziło. :-D:-D:-D

Moja młodzież wybyła do babci , chłop na 4 h do pracy a młoda tańczy przy baby tv a spać miała iść.:eek: A ja pomykam po sieci...

hej kochane.
Widzisz fanta wszystko ok :-) ale dobre z tym bankiem
a co do PKO to ja też musze ić zrezygnować bo mam już nowe w ing i jestem zadowolona a tamci to tylko by zdzierali z człowieka.

malinka zdróweczka

a ja dziś bylam z Bartkiem na mieście i kupiłam sobie buciki do biegania na koturnie tylko za 25 zł!!!
czekam na m bo z pracy ma przyjść i pewnie pójdziemy na spacer z małym.

Fanta a mówiłam że to nie porozumienie;)
Dziewczyny tak to jest z tymi kontami, kiedyś po śmierci babci zamykaliśmy jej konto z bratem i musieliśmy 4 grosze wpłacić na nie bo inaczej by nie zamknęli;O
Mi za to pobierają z konta 5 zł za przewalutowanie jak M przyśle euro ale od tego miesiąca ponoć 20 zł mają już za to zabierać;O
U Nas wszystko ok;)
Łobuziara śpi;)
Dziś byłyśmy na pysznych gofrach u znajomej;)

Witam babeczki!
Byłam wczoraj w tym zakichanym banku i się dowiedziałam, że naliczyli mi tą zaległość przy zamykaniu konta, a ta kwota która jest do zapłaty jest w sumie już nie do zapłacenia bo została spisana na straty :wściekła/y:. Pytałam się co mam robić żeby ją zapłacić i się dowiedziałam, że dziś będą dzwonili do windykacji <bo tylko tam widnieję, a w pko jestm czysta, znów się pytali czy nie chciała bym konta u nich założyć :baffled:> i się spytają co mam zrobić. Zbaraniałam jak to usłyszałam... W każdym bądź razie czekam na telefon z pko i mam nadzieję, że się czegoś konkretnego w tej sprawie dowiem. Puki co jestem troszkę pod denerwowana tą całą głupią sytuacją :-(. Chciała bym to jakoś szybko załatwić, bo przez to z kredytem stoimy w miejscu :crazy:. Normalnie zwariować idzie...
Tak oprócz tych dzikich rewelacji bankowo - zaległościowych u mnie ok. Jesteśmy przed wypłatą i drapię się w głowę co dziś na obiadek wykombinować. Dobrze, że mam pieniądze na ten zasr..any bank odłożone :-D, a jak mi krzykną plus odsetki <w tym wypadku od 2008 roku dużo by ich musiało być :baffled:>, to nie wiem co zdobię.
Udało mi się nadrobić Wasze posty <ale tylko jedną stronę> więc bez rewelacji.
Justa, dobrze, że zrezygnowaliście z tego banku, same problemy z nimi. Choć nie powiem, że obsługa nawet miła <akurat mi się trafiła>. Doczytałam się, że pozbyłaś się dzieci i do babci wysłałaś, więc chatkę macie wolną :-D.
Aguska, zdjęcie poprosim :tak: <nie Twoje tylko bucików>.
Lyla, oj też bym gofera sobie zjadła. Mmmm... pyszności. Co do przewalutowania, to 5zł jest ok ale żeby zaraz tam 20 wołać :szok::baffled: wszędzie widzę zdzierają.
Gimpelka, udanej imprezki osiemnastkowej, bezpiecznej podróży na skuterku :tak:. Bądź co bądź 150 km przebyć na skuterze, to jednak sporo, oby pogoda Wam dopisała i żebyś nie zgubiła się nigdzie podrodze ;-)

fanta widzę że zmieniłaś zdjęcie obok suwaczka Kubuś jaki słodziak w tym krzesełku uśmiechnieta buzia od ucha do ucha:-)
Bartuś zaraz idzie spać na drzemke ale ogląda jeszcze teletubiesie a ja w między czasie włosy sobie robie

reklama
Do góry