reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczynki witam.
Nie mnie teraz ,bo wróciłam do pracy.
Do tej pory pracowałam w Markach , w fundacji Pomocna ręka,ale zrezygnowałam niedawno.
Nasza -Bajka to fundacja,która dopiero rusza i jesteśmy pełne zapału do pracy.
Zorganizowałysmy dzieciom z okolicy takie kolonie .
Niby są dla dzieci od 0 do 6 klasy ,ale mamy też szkraby po 2,5 roczku :-D:-D:-D
Dzieciaczki są przesłodkie,ale czasami trudno zapanować nad taką gromadką .;-):-):-)
Dziś było 12 osób i zjedli 50 naleśników z dżemem i bitą śmietaną na obiad :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Zaliczyliśmy też salę zabaw przez 3 godzinki (nie udało mi się wytargować rabatu na dzieci niepełnosprawne ,ale wytargowałam godzinkę dłużej dla wszystkich ) i na koniec zajęcia muzyczne już w budynku fundacji.:tak:;-):-):-)
Znów dzieci nie chciały wychodzić do domów.:-D:-D:-D:-D
W zależności od zasobów portfela rodziców koszty są od 0 do 250 zł za 2 tygodnie.
W tym ciepły posiłek i podwieczorek + 4 wycieczki w ciągu całego turnusu .
Oto ulotka wakacyjna

reklama
lyla dzieki za spódniczke, doszła, nowej właścicielce sie podoba:] Bratowa powiedziała "ale ładna sukienka" na co mój brat "Regina, to jest spódnica" :]
lena mój drugi brat ma x-landera
fanta gdyby moj maz dowiedział sie ze nazywasz jego africe skuterem, to nie byłby zadowolony;/ Wkleiłabym Wam zdjecie ale nie chce mi sie teraz szukac, moze jutro:)

U nas ok, ale dalwj zalatana jestem, jutro wszystko opisze, teraz lece spac. Dobranoc:]

do sprzedania??

Witam. Wybaczcie że mnie nie było ostatnimi czasy, ale miałam na głowie przeprowadzkę :tak: ale już po wszystkim, wszystko wypakowane i można odpocząć :-) jeszcze tylko czeka mnie dokończenie łazienki bo trzeba było pół ściany rozwalić żeby facet liczniki wymienił i sobie będę balkon malować bo mi bardzo dużo farby zostało :tak: czekamy teraz na kasę na wakacje z wojska żeby kupić pralkę i lodówkę i będzie po pieniądzach :sorry: teraz postaram się być codziennie chociaż nie obiecuję bo teraz mam pod blokiem plac zabaw :-) ciepłego dnia Wam życzę :-D

witam .
Właśnie idę do wanny ,co by siły zregenerować ,bo już jestem po dwóch spacerach z psami ,szykowaniem obiadu na potem,wyprawie męża do pracy i wojną z teściem :-D:-D:-D
Dziś w fundacji mamy zaplanowane zrobienie regulaminu indianina :szok::-D:-D
Będziemy kartki wypalać z tymi starszymi :-p
A niech się pomęczą trochę :-D:-D
Potem malowanie buziek farbami w barwy plemienne ,szykowanie strojów z krepiny i innych dodatków i na koniec dyskoteka indianina z bębnami i marakasami.
Mam nadzieję ,że dzieciakom się spodoba :tak::tak::-):-):-)

Aha ..
Żeby nie było tak kolorowo to napiszę ,że my jako opiekunki w fundacji pracujemy na wolontariacie ;-):-):-)
Jedyne profity to darmowy pobyt własnego dziecka :-D:-D:-D
Ale to przecież też zarobek nie ?? i święty spokój w domu na kilka godzin (bezcenne ):-D:-D:-D:-D
dobra spadam ,bo późno się robi :szok::szok:

Bardzo proszę was o przesyłanie mi swoich e-mailów do konkursu od serca dla dziecka.
DO wygrania wyposażenie pokoju dziecięcego o wartości 3000zl, torby do podróży i rabaty na zabawki o wartości 1000zł.
Dzięki waszym e-mailom ja dostanę dodatkowe punkty i wy za to że jesteście moimi znajomymi.
Proszę bardzo o przesyłanie adresów na pw.

Lena straszna tragedia:( I to w 9 mies:(
EH....wiem coś na temat kierowców i ich jazdy, zresztą każdy słyszy o wypadkach.
Gimpelka
zapro wysłane i wpis skasowany;)
Amelka dziś zasnęła mi w dzień o 16 i spała do 18.15 i dopiero teraz zasnela hehe;)

Lena to straszne współczuje

Witam kochane widzę że mało piszecie
Bartuś śpi ale dziś to zrobił mi rano awanture o to że chce ze swojego samochodu jeździka zdjąć kierownice i jeźdxić bez niej.płakał kładł sie na podłogę itp.wkońcu po czasie m przeszło.a niestety nie mogłam mu na to pozwolić bo gdyby sie odpychał to by wypadł przed samochód.eh te dzieciaki.
pogoda u nas ładna i ciepło:-)
ja lece coś zjeść bo jeszcze śniadania nie jadłam

reklama
Cześć dziewczyny!
Wiedzę, że nie miałam za dużo do nadrabiania :-). Pogoda dziś w Szczecinie okropna...było tylko trzy dni słońca i znów leje :-(. Normalnie, aż weny mi brak na co kolwiek, nic się nie chce, ogarnoł mnie mega leń i dziś działam na popych...
Dobrze, że wczoraj sobie wszystko porobiłam <T poprasował, ja przez ten czas powycierałam kurze, odkurzyłam, pomyłam podłogi i zrobiłam obiad>. Strasznie niemiłosiernie się u nas ostatnio kurzy :eek:, bo robią nam prawie pod blokiem ulice, więc jak wycierałam kurze dwa razy w tygodniu i było ok, a teraz co dziennie ze szmatą latam...
Beata, no to w końcu można powiedzieć, że jesteście na swoim :tak:. Niech Wam się dobrze mieszka :-) i sąsiedzi niech trafią się normalni :tak:.
Lenka, czytałam ten artykuł. Masakra, faceta powinni od razu na dożywocie skazać. Współczuje mężowi tej kobiety. Jak Gaja? Mam nadzieję, że zdrowa, nie pogryziona, bez siniaków :tak:.
As, no to teraz masz nowe zajęcie :-). Oby w nowej fundacji było Ci tylko lepiej. Fajnie, że są takie babeczki jak Ty :tak:.
Lyla, zaraz podam Ci meila na PW.
Gimpelka, absolutnie nie chciałam urazić skutera Twojego M :-D. Tylko nie mów mu, że znów jego cacko nazwałam skuterem ;-).
Aguska, smaczniawego :tak:. Jak tam Bartuś i jego mega pomysły? U mnie Kubulec się ostatnio rozbrykał. Po południu nie za bardzo chce mu się spać <wczoraj np. usnoł mi dopiero po 14 i wstał przed 16>. Dziś wyciągnoł szufladę z komody <nie mam pojęcia jak on to zrobił>, połamał kilka płyt DVD, dopadł się do orzeszków <kazałam mu wyplówać>, zaczoł ściągać mi kwiatki z parapetu <mam łóżko przy oknie> oraz różne inne rzeczy które na nim się znajdowały :eek:. Innym słowem mały zbój mi rośnie...:-D.
Gdzie się podziała reszta babeczek <Justa [pewnie nas podczytuje tylko się nie odzywa], Malinka [pewnie leczy korzonki, albo Pietruszko ją leczy :-D], ViKamcia [chyba jest zalatana przy dzieciaczkach, że nie zagląda]>.
O nikim chyba nie zapomniałam?

Do góry