reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam się w poniedziałek!
Widzę, że dziś jestem pierwsza:-), jakoś mi się udało. Pogoda w Szczecinie znów okropna, pada <a raczej mrzy> i jakoś tak szaro i pochmurno... Już zaczynam się przyzwyczajać do takiej pogody. Zdąrzyłam już nadrobić Wasze posty więc jestem na bierząco:-).
Lenka, ładne zdjęcia:tak:. Jak się udał wypad na basen?
Lyla, współczuję takiej sytuacji. Dobrze, że masz babcię do której zawsze możesz się udać. Jeśli o brata chodzi, to wie, że jesteś słabsza i dla tego podskakuję. Szkoda mi Amelki, że musi na to wszystko patrzeć :-(.
Justa, z tymi rocznicami, to zawsze jest problem... Gdyby teściowie byli w domu, to napewno byśmy gdzieś sobie wyszli, a tak ciężko mi coś zorganizować:baffled:. Odpoczywaj puki dzieciaczków nie ma w domu;-).
Aguska, dobrze, że już Cię nic nie boli:tak:. Jak tam Bartuś? Ja wczoraj myślałam, że Kuba ma dziurę w zębię i się przeraziłam... Poszliśmy umyć ząbki i się okazało, że to ziarenko od chleba sie do zęba przykleiło:-D. Uff! a już myślałam, że to pruchnica he, he.
<Edit>
Jednak nie byłam pierwsza :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tak udał się udał:)Póniej do tesciow pojechalismy:(
A teraz sprzatam bo mykam do pracy na 14;)
U nas leje masakra a chciałam pranie na dwó wywiesic i musze w domu kisic;(

Lenka, to fajnie, że wyjazd się udał :tak:. Udanego sprzątania i udanego dnia w pracy :tak:.
U mnie zaczyna się wypogadzać i słonko przebija się przez chmury. Lecę pranko wstawić i małemu dać drugie śniadanie. Później do Was jeszcze zajrzę :-)

Fanta mi też bardzo szkoda Amelki i zawsze jak takie sytuacje są to ją odrazu z domu zabieram.
Aguśka Amelka też ostatnio miauczeć zaczęła hehe;)
U Nas duszno:/

Na początek

Ogłoszenie :

Petycja została utworzona dla dobra dzieci. Mamy dość hałasu na co dzień i nie potrzebujemy dostawać po uszach w kinach. Dzieci płaczą, zatykają uszy i chcą uciekać.
A przecież idziemy tam, by przyjemnie spędzić czas i "odpocząć"
Pora to zmienić i wymusić przepis na właścicielach kin, by zaprzestali torturować małych widzów przesadzonymi decybelami.
Każdy Rodzic wie o czym mowa i z pewnością ze strony swojego dziecka doświadczył strachu przed kolejną wizytą w kinie. To jakiś absurd. Zmieńmy to. W końcu płacimy za bilety i mamy coś do powiedzenia.​

Podpisz petycję: NIE DLA ZBYT GŁOŚNYCH SEANSÓW DLA DZIECI W KINIE - Petycje Online

A ja jeszcze w piżamce.:szok:
Ale czy ktoś mnie goni? :-D:-D:-D

aguska2017 mój ma 2 dni wolnego.:-D Rano zszedł z nocy. Jakie macie na dzisiejszy dzionek plany?
lenaDTR :-D Czasem dorośli bardziej naśmiecą niż taki mały bączek. :tak::-D Ale przyznam, że gdyby seanse były ciut ciszej , to sama zabierałabym Amelkę do kina. A tak w domu sami sobie robimy seanse. :-D Głośniki na fuul, rolety pozasłaniane, kocyk z poduszkami na podłogę , popcorn, chipsy i fuul wypas za DARMOCHĘ! :-D
fanta20062 a u nas skwar. :baffled:
Jaką pastą myjesz małemu ząbki? My ostatnio dostaliśmy od pani dentystki próbki dla całej rodziny ( w zależności od wieku) pasty Elmex. :tak:

Co to ja jeszcze miałam...

Malinuś jak się czujesz?
A gimpelka kiedy wraca?

Pora się ubrać.:-p

Jestem znów i popijam kawulca:-).
Justa, kino jest ok ale dla dzieci w odpowiednim wieku. Ja nie wyobrażam sobie swojego Kubulca jeszcze w kinie. Może jak 4-5 lat będzie miał, to zabiorę go na "poranek mini-mini" <bajka trwa z 15 minut>. Więc na początek taki seans chyba wystarczy :-) dla dzieciaczka :tak:. Jak myślicie?? Co do mycia zębów, to myjemy Justa bez pastowo <samą wodą> :tak:. Kubulec paste zjada po czym...hmm... jak by to napisać <wydala> :sorry2:. Wczoraj kupiliśmy mu w Lidlu szczoteczki Elmexa <2szt. za nie całe 5 zł>. Bo miał szczoteczkę jeszcze z canpol babies <taką pierwaszą dl i maciupką>, a że włosie się powyginało, to już nie zdatna do urzycia i mały zamiast szorować zęby, to puka po nich :-D. Justa, ubieraj się bo po południu damą nie wypada w pidżamie łazić ;-).
Lenka, to jak byście już poszły do tego kina, to zdaaaaaaaaaala od ekranu :-D

reklama
hej
co do kina to oj ja też dopiero wybiore się z Bartkiem za 3-4 lata bo teraz to mały by kino rozniósł:-D
buty oddane w stanie idealnym wkońcu ich nie założyła bo nie umiała w nich chodzić:-D
Plany na dziś to pewnie spacerek i może na jakieś zakupy męża wyciągne:-)
fanta my mamy taka szczoteczke
SZCZOTECZKA do ZĘBÓW 0-2 lat JORDAN kolorki NEW (1694542197) - Aukcje internetowe Allegro
i jest super
a paste mamy taka
PASTA BOBINI JUNIOR dla DZIECI TRUSKAWKOWA (1704920408) - Aukcje internetowe Allegro tylko powyżej pierwszego roku i ja daje małemu jej odrobine a on ja troche wcina ale nic mu nie jest;-)
gimpelka zdróweczka życze

Do góry