reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam

wyspałam sie mały wczoraj szybko usnoł bo po 19 ;D rano o 6 mleczko i spanie do 8 wstalismy pobawilismy sie i spi od nowa,a ja łapie okazje i klikam

fakt troszke chłodniej jest za oknem i tak ma byc jeszcze jutro i od nowa zar z nieba a ogolnie to słyszałam ze taka pogoda ma byc az do pazdziernika.....rewelacja ;D

Izabelka ciesze sie ze wybrałas fajna nianie

ale wczoraj były fajerwerki super....ale za to w nocy dosc głosno bo jak wracali wszyscy do domu to gadali jak najeci

reklama
Boze ja za tydzien mam znow nastepna rocznice,jestem w szoku jak to szybko zlecialo.....ale wszystko jest przedemna zycie płata figle :p

Ja juz po mszy :D

u mnie w tyg mineła 4 rocznica slubu tylko niestety nie było z kim swietowac, bo mezus w pracy...ale za to pogadalismy przez telefon

Justus ja kroje ogórki, wczesniej robiła to za mnie maszynka wiec było cieniej ale sie zepsuła a recznie wychodzi róznie, pokrojone wkładam do woreczków i mroze. Potem w zimie wyciagam odmrazam, sole i gotowe do jedzonka ;D
Musze jeszcze zamrozic pomidorki ale poczekam az pojawia sie te malutkie i troche jeszcze ztanieja choc przez ta susze to moze byc roznie z tymi cenami

Witajcie Kobietki
Jak zwykle zadniej z was niema no ale trudno pobuszuje po innych tematach
Powiedzcie co dajecie do picia waszym brzdacom w nocy mleko czy herbatke?
SHADY czy moge poprosic cie zebys tez mi wyslala te ksiazki co wysylalas innym dziewczynom oto moj adres: s.gloginska@wp.pl
Z gory DZIEKUJE

syl1982wia ja wogule nie daje małemu pic w nocy na mleko to on sie juz 3miesiace nie budzi a do picia go nie przyzwyczajam i dlatego przesypiam całe nocki,bo moja kumpela dawała pic synkowi jak był mały i teraz w nocy nieraz z 4 razy wstaje zebu mu dac :p

reklama
witam witam bry dzien!!!!
u nas nareszcie fajna pogoda coprawda jeszcze niepadalo ale moze wkoncu dzisiaj cos sie zbierze
dzieci jeszcze sobie spia ,a ja szykuje mojego mezusia do wyjazdu do pracy ,ale jeszcze musimy pozalatwiac troszki sparaw,wiec naraska do potem papa
milego przedpoludnia papapa

Do góry