reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie,
Ja dziś pojechałam na ploteczki a po powrocie siedziałam pół dnia kuchni piekłam ciacho z bitą śmietaną i jagodami,potem zrobiłam galarete a na końcu chłopina mnie tak wkurzył że myślałam że wyląduje to wszystko na nim :-Dale żal mi mojej pracy było :-D

Lena
ja polecam kosz :-D mam tyle bluzek od dziewczyn które mają już takie plamy, że ....i cóż z tego jak kupuje vanisha???
Więc chodzą z tymi plamami po domu ;-)

WITAM W SOBOTE
lena na plamy ja zawsze używam Vanish jak on nie odplami to wiem że raczej już nic tego nie zrobi:no:
lyla opowiadaj jak było jak mała?
anulaa mniam mniam;-)
ja zaraz sie zbieram bo do biedronki muszę iść po pieluchy itp.

WITAM W SOBOTE
lena na plamy ja zawsze używam Vanish jak on nie odplami to wiem że raczej już nic tego nie zrobi:no:
lyla opowiadaj jak było jak mała?
anulaa mniam mniam;-)
ja zaraz sie zbieram bo do biedronki muszę iść po pieluchy itp.
o matko vanisch nie pomaga:(
my szykujemy sie na wesele;)

Ja o dadach się nawet już nie wypowiadam fakt faktem miękkie są ale co dalej...
Od małego kupowałam pampersy ostatnio kupiła mi mama te dady no cóż z tego jak założyłam na noc a rano wstały z cąłym łóżkiem (przepraszam za wyrażenie)osranym i co teraz z tym materacem mam robić :angry:
na jednym się niby zaoszczędzi ale na innym straci i na jedno wyjdzie ;-)

anulaa mnie dada jeszcze nie zawiodły a też wcześniej kupowałam pampersa;-)

lena to jutro bede czekała udanej zabawy:-)

Bartuś przed chwila zjadł rosołek więc zbieramy sie nie długo na spacerek a co jest najlepsze mały dziś nie miał drzemki coś zasnąć nie mogl

reklama
Do góry