reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia moja sie nazywała jakos na I... ( nie pamietam ) w przychodni nie mieli. Gdybym miała czas to wykłuciłabym sie z NFZ aby mi dali bezpłatnie ale nie mam nerwow.

A ja własnie prubuje przetrzymac małego zeby sam usnał w łózeczku a nie na rekach ciekawe czy sie uda???

reklama
witam wszystkie mamy.
mam pytanie jak wam idzie z usypianiem. u mnie koszmar:(maja ma prawie rok a ja nadal musze ja usypiac w wózku :(jakie macie rady dla wykończonej nowicjuszki?pozdrawiam

Madzia Witam, jest jeden sposób na nauczenie samodzielnego zasypiania.Tylko trzeba cierpliwości i konsekwencji. Poczytaj sobie poprzednie wpisy to bedziesz wiedzieć na czym to polega.

P.S malutka zasnęła pięknie po 10 min.

witam w ten ulewny dzionek :D
nocka byla koszmarna co 2 godziny pobudka, juz nie wiem co robic ::) teraz maly marudny bo senny, a musimy isc zamowic meble ::) :p super normalnie!!!

Witajcie,mamy nowy  zachmurzony dzien....i dobrze niech troszke popada bo okropnie jest teraz spacerowac po parku...trawa wypalona sloncem .

Dzis znow kiepska noc Wstawalam 5 razy i wczesnie wstalysmy...Spac mi sie chce okropnie.Czy wasze raczkujace dzieciaczki tez sie tak strasznie poca mimo ze jest chlodno?Z wysilku,wstawania,siadania i poruszania sie?Bo jak spi to oczywiscie ze nie!

Pozdrawiamy z rana wszystkie mamusie i ich dzieciaczki....!!!!

Wiatm z rana! A u nas sloneczko swieci :laugh: ale nie wiem jak dlugo bo widac troche chmurek.A noc byla jak zawsze kilka pobudek na cycocha :mad: Wczoraj wieczorem jak cycolila to mowilam jej ze cycy jest be! chyba caly blok slyszal moje dziecko jak z tego powodu sie rozplakalo ;D A w lozeczku sama tez mi nie zasnela

reklama
A u nas po wczorajszej morfologii okazało się,że Majka ma anemię (tylko po czym skoro codziennie dostaje i zupkę i deserek i soczek), ale cóż pani doktor przepisała lekarstwa i terzeba brać a za 6tyg do kontroli. Teraz mój wiercioch siedzi w leżaczku i się wykłóca ze mną,żeby ją wziąć na ręce, ale chyba zaraz położę ją do łóżeczka i pójdzie spać ;D ;D ;D

Do góry