reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My juz po malych zakupach i duzym spacerku. Jutro za to rodzice ida na duzze zakupy i maly spacerek ( bo samochodem jedziemy do realka).
As - ale fajne sa te pielgrzymki :-D
Lenka - cora to duza pannica ;-)
Justa - w takim razie zycze przepieknej pogody na weekendzik!:tak:
gumpelka - zdrowka dla Twojej pociechy!:-)

reklama
gimpelka zdróweczka dla Wojtusia trzymam kciuki żeby szybko mu przeszło i oby astma sie nie uaktywniła;-)
fanta dobrze że Kubusiowi lepiej;-)zdróweczka dla niego
As fajna ta pielgrzymka
agulek fajnie że dach już macie;-)
justa życzę udanego wypadu oby pogoda dopisała;-)

a ja padam już na ...
bartek dziś znowu dał nam popalić ale na spacerku go troche wymęczyłam:-) mam nadzieje że po 20 zaśnie.
mieliśmy jeszcze teraz iść na spacer taki przed snem ale m się nie chce zmęczony jest więc siedzimy w domu.
ja dziś tyle rzeczy zrobiłam że nawet nie wiem jak ja to zrobiłam:-D ale naprawde jestem strasznie zmęczona i czuje jak plecy mi siadaja:no: to zły znak
miłego wieczorka kochane

Lena to super mała waży i mierzy :tak:
Justa udanego wypadu :-)
Fanta dobrze że nocka przespana i lepiej już się Kubek czuje :tak:

Witam wieczorem :tak: padam coś dzisiaj :sorry:Kuba je kolację, już po kąpieli jesteśmy :tak: teraz zjeść jakąś kolację i się kładę :-) jutro znowu mama przyjedzie ale tym razem do lekarza idzie ale i tak wpadnie :tak: mieliśmy jutro jechać mieszkanie obejrzeć ale nie da rady w tym tygodniu i nawet chyba na następny się nie da :sorry: spokojnej nocki życzę :-)

Wpadłam do Was na chwilkę zanim dalej wezmę się za wieczorne ogarnianie :tak:. T kompie się z małym, a ja mam chwilkę dla siebie zanim będę go karmiła.
Aguska, tak wymęczyłaś Bartka <i siebie przy okazji>, że napewno będzie Wam się dobrze spało :-).
Beata, widzę, że i Ciebie siły opóściły, czyżbyś toważyszyła agusce? :-D;-). Dobrze masz z tą mamą, że tak często do Ciebie wpada. Jak któregoś dnia uda Wam się obejrzeć mieszkanko, to nie zapomnij się pochwalić :tak:.
Agulek, to dobrze, że już z dachem macie spokój :tak:. Czyżyby smyk zaczynał już broić? Nie przejmuj się to dopiero początek ;-)
Zbieram się, bo panowie mnie wołają. Spokojnego wieczoru :happy:

Hejka
dziewczyny ja nie wyrabiam chwilami z tym moim buntownikiem
pogoda ładna to przynajmniej z tego sie cieszę dziś znowu mam troche roboty
wczoraj Bartkowi kupiłam mikrofon grający to już po mikrofonie bo mój kochany synek tak biegł do kąpieli że wrzucił go do wanienki:baffled:
i wczoraj zgubił smoczek m mówił że bawił sie nim w pokoju wszystko odsunęliśmy i nie ma go !dobrze że miałam zapasowy.bo on potrzebuje tylko do zaśnięcia a potem i tak go wypluwa.

Witam czwartkowo!
Siedzię i popijam kawkę. Dziś też miałam nie ciekawą nockę, bo co róż wstawałam do małego, najgorsze jest to, że umówiłam się z koleżanką i jej brzdącem na całodzienny spacer i nie pójde, bo nie mam siły i jestm nie przytomna :-(. Ironioa... wczoraj myślałam, że już małemu przeszło. Nie mam zielonego pojęcia czemu całą nic popłakiwał :baffled:. Na spacer wybierzemy się dopiero po południu jak T wróci z pracy, bo poprostu jestem nie w stanie.
Aguska, nie narzekaj ;-). Chociaż mogłaś się wyspać :-D. Szkoda zabawki ale to tylko zabawka :tak:.
Później jeszcze do was zajrzę jak oprzytomnieję, bo czuję sie dosłownie jak wyrzuta i wypluta :dry:

Fanta jak tylko będę wiedziała kiedy będzie czas miał facet na mieszkanie to porobie zdjęcia i wrzucę :tak:
Aguska za smoczkiem zobacz w zabawkach :tak: mi Kuba zawsze gdzieś wsadził do auta, potem auto do pudełka i szukaj igły w stogu siana :-)

Witam. Pogoda się robi więc będzie ładnie :tak: wczoraj M wrócił późno z pracy a miał iść z Kubkiem na plac zabaw :sorry2: to nic dzisiaj z nim pójdzie :tak: trzeba zaraz wstać i się wziąć za kuchnie i obiad :tak: oj jak mi się nie chce już w tej kuchni siedzieć ;-)

Beata szukałam w zabawkach pod łóżeczkiem no wszędzie i nie mam pojęcia gdzie jest:sorry2:
fanta współczuje nie przespanej nocki a może Kubusiowi ząbki idą i dlatego jest przeziębiony i popłakuje?
ja wloski przed chwila umyłam wziełam sie w garść bo muszę na poczte isć ale to jak mały zaśnie zostawie go babci:-p mam jeszcze pranko do zrobienia i to ręczne oj nie chce mi sie.

witam.
Nie posiedzę dziś z Wami bo czasu brak.
Już wstawiłam pranie ,była 2 razy z psami na spacerze,nakarmiłam rodzinkę ( a każdy co innego je :crazy:) wyszykowałam męża do teściowej bo nadal w szpitalu ,a potem do pracy pojedzie.
Zaraz muszę ruszyć na zakupy,potem zrobić obiad - papryczki faszerowane dzisiaj ;-)
Po południu chcę odwiedzić moją mamę ,z małym trochę trzeba posiedzieć nad terapią,a jeszcze prasowanie mnie czeka i zmywanie podłóg :baffled::baffled:
O 21.30 mam kolejne seminarium ,więc cały dzień to jedno wielkie urwanie głowy :-D:-D:-D:-D
Życzę miłego dnia babeczki,dużo zdrówka dla maluchów i ładnej pogody do spacerowania.:-):-):-)

reklama
Witajcie,
miałam dużo popisać ale Marcin się obudził, więc nie wiem na ile mi pozwoli ;-)
Wczoraj zasnął mi na foteliku rowerowym, dzielnie się trzymał i nawet głowa Mu nie latała. Jak wróciłam do domu, na szczęście był M i pomógł mi z Małym. Zaniosłam Go do łóżka i jeszcze trochę pospał. Znowu nie chce za bardzo jeść kaszek:baffled:nigdy nie jadł ich dużo ale teraz to już malutko...no cóż...
fanta współczuję nocki, niestety tak to bywa z maluchami. Ja bym chciała w końcu przespać całą noc...a Marcin jak chodzi, to już wszędzie wejdzie.
aguśka poszukaj jeszcze dokładnie smoka, musi gdzieś być w zabawkach albo pod łóżkiem. A często tak jest, że coś leży na widoku a tego nie widzimy ;-)
Miałam małą przerwę w pisaniu, bo Marcin zaczął stękać..więc poszłam z Nim do łazienki i posadziłam na kibelku na nakładce dla dzieci i kupa poszła prosto w kibelek :-)
Zaraz dam Mu coś przekąsić i pójdziemy na spacerek a przy okazji do sklepu po ziemniaki na obiadek.
Miłego dnia!

Do góry