reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

agulek - duzo zdrowka dla synka, zeby wyniki badan byly dobre!
gimpelka - ja sprzatam, gdy musze. Jeśli nie spodziewam sie gosci to pewne rzeczy odchodze na drugi plan.
Vika - my mamy w poblizu ze 3 place zabaw i niedaleko lasek, jeziorko. mały przy domku ma osobista piaskownice i tyle. :-D
A ja dzisiaj robie to:
Krakowskie ciasteczka
Lena - mam pytanko, czy do farszu krokiecikow zamiast suszonycg grzybkow mozna dolazyc pieczary?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny!
Zaglądam dziś do Was, a tu pusztki :szok:. Wybaczcie że nie poczytam ale ja tylko na chwilkę, bo prasowanie czeka :sorry2:. Czyżbyście miały ładną pogodę? Bo w Szczecinie pogoda dopisuje. Mały po spacerku, dziś wyjątkowo na spacer zabrała go babcia :-), a teraz brzdąc smacznie śpi :tak:. Przez ten czas kiedy ich nie było zdąrzyłam posprzątać mieszkanie, ugotować obiad i stęsknić się za małym ;-). Mój T od rana siedzi w garażu i naprawia auto, bo wczoraj nie mogłam otworzyć drzwi od pasażera :eek:. Klamka się poprostu zapadła, najśmieszniejsze jest, to że byłam zmuszona wysiąść od strony kierowcy, bo drzwi nie chciały drgąć :-D. To tyle jeśli chodzi o dzisiejszy dzień :tak:.
Miłego dnia dziewczynki :-)

Witajcie niedzielnie!:-)
Widac, ze korzystanie na calego z pieknej niedzielnej aury. I dobrze, w koncu lato niedlugo konczy sie.:tak: My wybralismy sie dzisiaj nad jeziorko do Zalesie. Super bylo, maly nie chcial wylazic z wody!
Padam juz, a malego malz usypia!:-)

Witajcie,
dziś, jak na razie świeci piękne słoneczko. Zapowiadaja burzę ale może się nie sprawdzi. Jeśli nie będzie padało uda mi się zamówić torta, bo muszę jechać rowerem i to z Marcinem. Wczoraj Mały był tak zmęczony, że zasypiał na siedząco w wanience
shocked.gif
po położeniu do łóżka zasnął w mig, bez cyca
shocked.gif
to pierwszy raz
yes2.gif
miałam cichą nadzieję, że prześpi całą noc, ale się przeliczyłam
sorry2.gif
były 2 pobudki na cyca, przynajmniej tyle pamiętam
wink2.gif
Wczoraj miałam ubaw z Marcina, włączał sobie muzyczki i tańczył. Nie tylko ruszał pupcią, ale też głową i rękami, a nawet nóżkami. Wyglądało to świetnie
laugh.gif

Miłego dnia Dziewczyny!

Witajcie po weekendowo :-)
Jeśli chodzi o picie przez słomke to u nas to było ćwiczenia podstawowe męczyliśmy się chyba 5miesięcy aż się nauczyła pić Wikusia a ze względu na nasz rozszczep picie bez słomki ani rusz...
Agulek superrr :-)
ViKamcia dobrze, że internet chociaż mają :-D

Aż strach się przyznać do tego weekendu bo czułam się jak .....nastolatka dwie nocki z rzędu na dyskotece byłam :-D:-D
Wczoraj pogoda była więc pojechałyśmy z Amelką na basen niech poszaleje jeszcze bo dziewczyny krostki jeszcze mają więc strach było je puścić

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki:-)
agulek to masz małego tancerza w domku:-D
anulaaa a co tam od czasu do czasu każdemu należy sie poszaleć;-)

witam w ten pochmurny dzień pada co chwile a zapowiadali taka piękną pogode:confused2:
wczoraj byliśmy z małym w lesie wchodziliśmy na góre aby zobaczyć widok naszego miasta a potem grill za domem.miło było:-)
dzi mam mega sterte prasowania ale to jak bartek zaśnie.
wczoraj jak wieczorkiem wychodziliśmy na grilla to najpierw Bartek był z nami a później małego zostawiłam dziadkom i jak wychodzilam on po swojemu powiedział:mama nie ni w znaczeniu:mama nie idź
w szoku byłam ale nie płakał ale za to jak przyszłam go przytulić na dobranoć to z takim wielkim uśmiechem krzyknął mama!
aż sie wzruszylam:-)bo wiecie ja jestem z nim non stop tak jak więksozść z was więc dziecko wie że mama zawsze jest a tu nagle sobie poszłam i mały zatęsknił.

Do góry