reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Wieczorowo!
Dzisiaj pielilam troszunio nasz ogrodek, a maly dzielnie pomagal mamusi zanoszac chwasciaki na taczke. A propo taczek moj maly ogrodnik uwielbia jadze na niej. :-D heh kiedys musze pojechac do miasta biorac zamiast spacerowki taczke, ciekawe jakby ludzie reagowali? :szok:
justa - gratki dla coruni !!! :-)
lena - to ja tez poprosze o kawalek serniczka i porcje salateczki :-D z gory dziekuje:tak:
Moj malz tez potrafo sam naprawic autka. Ukonczyl studia o wdziecznej nazwie mechanika i budowa maszyn. Wczesniej samochodowke! :-)
Do juterka!:-)

hehe taczka zamiast wózka niezłe;)byś pewnie była na pierwszych stronach gazet;)

reklama
asienka mój też kocha wszystko czym raczej nie powinien jeździć a ma kółka u nas króluje teraz skrzynia pirata na zabawki mały wyrzuca z niej wszystko wchodzi do niej i chce jechać:eek: udaje że to samochód:laugh2:
ale z taczka przez Toruń... czemu nie;-)

witajcie :-)
zapraszam na poranną kawke :-)
My dziś mamy sukces Nikola wstała kolejną nocke z suchym pampersem .... gorzej z Wiki :-D
Aleeeeee miałam sen i mnie z niego wybudzili a tak chciałam dalszy ciąg....:-p

Hej ja już po kawce:-p
gimpelka dzieci sie przyzwyczajają do smoków i skoro mu taki odpowiada to niech narazie sobie go ćmoka;-) z czasem zrobi sie za mały i sam zacznie go wypluwać więc tak jak piszesz z czasem w ogóle przestanie brać smokusia.mój to tylko jak zasypia pociumka a potem go wypluwa i śpi całą noc bez.jakoś nie boje sie o jego zgryz bo on nigdy nie brał smoka w ciągu dnia tak żeby sobie z nim pochodzić tylko zazwyczaj do zaśniecia.
m poszedł do pracy za oknem ładna pogoda tylko jak narazie nie jest zbyt ciepło bo tylko 16 st.
anulaaa chyba jakiś nieprzyzwoity sen miałaś:-D
nie wiem jeszcze co dziś z Bartusiem będziemy robić ale na pewno nie siedzieć w domku!
m

Witajcie, wybaczcie że nie poczytam ale jakoś weny nie ma :-( poczytam jak Kuba pójdzie spać :tak: jakaś nerwowa ostatnio chodzę nie wiem czemu, wszystko mnie wkurza :no: chyba będę musiała zrobić sobie miesiąc przerwy z tabletkami anty :dry: ja się szykuję do sklepu chociaż mi się nie chce, ale potem ma być jeszcze cieplej więc wolę teraz iść :tak: zajrzę jak Kubek zaśnie :tak:

gimpelka zazdroszcze pogody chociaż u nas też już dziś lepiej
byłam z małym na rynku to słoneczko zaczęło przygrzewać.fajnie gdyby było ciepło bo to już ostatnie podrygi lata a potem już tylko jesień.
mały już sie buja w huśtawce dziś dostał na drugie śniadanko kanapeczkę z żółtym serem ciekawe czy go uczuli czy nie.mam nadzieje że nie ale miesiąc temu jak mu też dałam to dostał suchości na buźce.
Beata życzę poprawy humoru;-)a Kuba jeszcze śpi w dzień?a długo?teraz spojrzałam że on ma prawie 3 latka :-)

Hej dziewczyny!
Wczorajsza batalia marketowa zakończyła się sukcesem :tak: :-D. Wróciliśmy po czterech godzinach zmęczeni i zadowoleni :tak:.
Wszystko już mamy powybierane od mebli kuchennych po calutki sprzęt :-).
Młody bawi się odkurzaczem i udaje, że odkurza, a ja mam chwilkę spokoju :tak:, by popisać.
Aguska, będę miała identyczną lodówkę jak Ty :-D z "no frostem" tak jak mi się marzyło.
As, świetna lodóweczka :tak:. Też chorowałam na dwu drzwiową tylko sharp'a ale do kuchni nam nie wejdzie :-(. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :-D.
Lenka, kurczę dla mnie napewno już nic serniczka nie zostało, jak wszystkie dziewczyny się wprosiły ;-).
Anulaaa, oj przydał by mi się Twój zapał do chodzenia po sklepach. Z poranną kawką przyłączam się ja :tak:.
Gimpelka, straszny upał macie :szok:, u mnie dziś pochmurno, choć wczoraj rano było tak samo, a po południu też upały. Dobrze, że Wojtuś już zdrowy :-).
Beata, myślisz, że ta nerwowość, to przez tabletki? Jak Ty je właściwie bierzesz, bo o przerwie piszesz :baffled:. Ja biorę przez 21 dni, a później 7 dni przerwy.

hello
znowu ja Bartek zasnął:-)
ja zaraz drugą kawke sobie strzelę i muszę włosy umyć ale mi sie nie chce:-p
fanta fajnie że zakupy udane;-)
jak dla mnie te duże dwudrzwiowe lodówki są super ale dla dużej rodziny:tak: bo trzeba ja zapełnić:-D żeby jakiś pingwin sie nie zadomowił:-D

reklama
witajcie :-)
zapraszam na poranną kawke :-)
My dziś mamy sukces Nikola wstała kolejną nocke z suchym pampersem .... gorzej z Wiki :-D
Aleeeeee miałam sen i mnie z niego wybudzili a tak chciałam dalszy ciąg....:-p
Gratulacje !!!

Witam
Wstałam dziś o 8 :szok::szok::szok:
Już dawno tak wcześnie z łóżka się nie poderwałam tzn codziennie wstaję ok.7-7.30 i wychodzę z psami,ale wracam do domu i spowrotem do łóżka wskakuję do męża się poprzytulać jeszcze ;-):-):-)

Naszykowałam już karkówkę do pieczenia.Zrobię dziś ją z warzywami i do tego ziemniaczki .Mam nadzieję,że da się zjeść ,bo oczywiście testuję i robię w ciemno :-D:-D:-D.ale ja tak właśnie lubię.:cool::cool:

Pranie się kręci,rano trochę poprasowałam,teraz siedzę na necie i śniadanko zjadam w waszym towarzystwie.:-D:-D:-D:-D
Miałam mieć dziś gości ,ale mały znajomej się rozchorował i gości teraz nie będzie.
Po południu z młodą pójdę do tego dentysty ,a potem Klaudia wraca z koleżanką do domu .Dziś Marta nocuje u nas ,więc zapowiada się wesoły wieczór.
Moje dziecko od wczoraj robi sernik"kopiec kreta" i jakoś coś jej bardzo pod górkę to idzie.:baffled::baffled::-D:-D:-D
Ciasto upiekła i wyszło ,zaczęła się cieszyć ,że teraz to już z górki.
Chwilka nieuwagi i źle zmieszała składniki tzn dolała wody zamiast do mieszanki to do śmietany :baffled::baffled: i wiadomo nie ubiło się...:baffled::baffled:
Dziś rano kupiła drugą śmietankę ,biła ją z 10 minut i też się nie ubiła,bo okazało się ,że nie schłodzona była :baffled::baffled::baffled:
I do 3 razy sztuka.
Niedawno kupiła 3 śmietanę i chłodzi ją z cierpliwością.
Aby się czas nie ciągnał zbyt wolno to pojechała na stajnię :-D:-D:-D:-D
Ciekawa jestem co z tego wyjdzie...na razie obserwuję i gratuluję wytrwałości :-D:-D:-D:-D:-D

Do góry