reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Melduję się że już wróciliśmy, wcześniejszych postów jeszcze nie przeczytałam ale obiecuję że zrobię to jak tylko znajdę chwilkę wolnego czasu. Majeczka próbuje stawać i zauważyłam że chyba zaczyna wychodzić jej dolna jedynka, już się cieszymy na nadchodzący ząbek. Buziaczki dla wszystkich babyboomowych dzieciaczków ;D ;D ;D

reklama
Emi śpi wiec mam czas na bb zaglądam gdzie tylko sie da bo znowu tydzien nas nie było
zepsul nam sie wozek a ja nie mam pojecia gdzie podzialam paragon
mam spacerowke ale jest troszke jak parasolka i boje sie w niej wozic emi bo jeszcze dobrze nie siedzi
ale wole sie pomeczyc w tej spacerowce niz siedziec w domu
jak tylko wstanie idziemy na spacer mam nadzieje ze przetrwamy ;)

o witam nowe mamy!

U nas znow dzien ucieka tak szybko ze prosze nim sie spostrzeglam a juz zaraz kapiel i spanie..no moze nie tak zaraz ale ..

Ja wlasnie znalazlam na allegro samochodzik chicco 4w1 i jutro go zakupie ale najpierw zadzwonie do goscia i zobaczymy bo podejrzanie tani jest niz w sklepie o prawie 1oozl.

Przyszla siostra z synkiem wiec zmykam do pozniej kobitki..paaaa

maly nareszcie usnal :D :D :D
Asia to super, oby Wiki tak czesciej robila Wam niespodzianki, a potem na stale :) ucaluj od nas :)

Aga bedzie dobrze! a jaka praca?
Kubusiowa to swietnie :) moze w koncu przespisz nocke ;)
Anaconda zycze bezbolesnego zabkowania-nam sie nie udaje :p

niom a ja myslalam ze juz nic sie nie zdarzy ;) ale to tylko brodzik nie pasuje do kabiny prysznicowej ;D cuz...a juz zamontowany hehe beznadzieja!!!

lece pakowac manatki, potem nie wiem jak bym sie wyrobila

sokojnej nocki :)

Jula smacznie spi i ja uciekam sie do niej przytulic bo na mojego mezulka to musze troszke poczekc....zajety graniem na playstacji :( a podobno taki zmeczony wrocil z pracy....

Dobranoc i do jutra...

Witajcie Kobietki
Wiecie co mam problem dotyczacy powrotu z castingu mam takie okropne polaczenia ze chyba zrezygnuje a juz nawet dzisiaj do nich tam dzwonilam i sie umawialam.
Dziewczyny napiszcie co mam zrobic??

Dzien dobry, u nas brzydko na dworze jak nie wiem co, lato chyba juz nie wroci. My juz po pierwszym sniadanku i gaworzymy sobie w lezaczku ;D. Erik nauczyl sie pokazywac glowka nie i caly czas, gdy sie go ktos o cos zapyta to kreci na nie, jakby juz wszystko rozumial :laugh:. Izabelko praca mnie czeka w kancelarii adwokackiej, chyba, bo jeszcze rozmowa przede mna, juz mnie mierzi jak tylko pomysle. Mam nadzieje, ze wkoncu dokonczycie bez wiekszych wpadek ten remont mieszkanka. ;) Sylwia nie wiem, co bym zrobila na Twoim miejscu, moze sprobowalabym sie jeszcze raz tam dodzwonic. Powodzenia.

Hey kobitki. A już myślałam że będe pierwsza hehe. Zaległości w czytaniu już nadrobiłam :) U nas na razie jest pochmurno za oknem ale mam nadzieje że się ciut rozjaśni. Moja niunia teraz strasznie marudna - ząbki dokuczają okropnie. Dwie dolne dwójki wyszły wcześniej i opędziłyśmy się tylko na maści do dziąsełek a teraz to już i czopki w robocie bo krzyk i lament straszny. Dziadkowie sprzedali nam dzisiaj z rana - czytaj o 5 rano hihihi psa bo ruszyli na grzyby więc Oleńka podniecona na maxa, uwielbia wszelkie zwierzątka i nawet nauczyła się powtarzać au au zamiast hau hau ;), oczywiście jest w tym tak delikatna że nasz dziadkowy piesek jak ją widzi to tylko się przywita i ucieka pod łóżko hehe, niewspomne o kocie który od razu wychodzi na łazęgę. Wszelkie pieszczoty kończą się piszczeniem psa i lamentem Oli że on ucieka. I jak tu dojść do kompromisu?? Duża zabawka w kształcie psa była fajna ale tylko przez 5 min, żywe stworzonka są fajniejsze :D

reklama
hej
maly szykuje sie do raczkowania ;)tylek do gory i na kolanka :)
sylwia musisz spojrzec na maluchow jak zniosa podroz;

u nas brzydko--lece na kawe do mamy i siostry na pogaduchy ;)

Do góry