reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

O jojoj bidulko. Oby się z tego nic nie wykluło. :no:
Tyle się ostatnio słyszało o porwaniach dzieci, że wcale się nie dziwię, że nie jest ci do śmiechu. :no:
Ankieta znajduje się tuz pod zdjęciami. :tak:
Zrobiono takie głosowanie, bo było pełno fałszywych głosowań przez anonimów. :tak: A tak sprawiedliwie każdy może oddać tylko jeden głos. :tak::-)

reklama
JUSTA prowadzisz kobieto.Ja też kliknęłam.
Wlazłam pod kocyk jak się barwy zaczęły,
i nie obejrzałam,usnęłam wstałam dopiero z 10 minut temu:angry:
Żebym tylko usnąć mogła,bo inaczej się przekręcę.

Justa kliknięte
bodzinka wierzę że byłaś z strachu ja też bym była
Moja koleżanka rok temu też jak była z bratankiem na sankach w parku ciągnęła go przez śnieg i tak nagle zrobiło jej sie lekko a mały leżał twarza w śniegu i chichotał:-D i też kawaek przeszła bez niego więc takie rzeczy sie zdarzaja;-) dlatego jak najbardziej jestem za sankami pchaczami:tak:
m wyszedł mały wcina kanapke a ja popijam kawusie

Dzieńdoberek :-)
Bodzinka – no ladnie się musiałaś najesc strachu!! Ja to bym chyba zawalu dostala.. u nas jeszcze sezon przedsankowy ale chyba będzie trzeba mieć dziecie bardzo na oku ;-)
Justa – kliknęłam ;-) – masz konkurenta :/

Ja wstawilam już pranie dzieciowe, zaraz „oporządzę” ;-) reszte domu , tylko dopije kawusie i mam nadzieje ze uspie malego bo zrzedzi i zrzedzi …….

Hejka,
A ja mam nerrrrrwa od samego rana!:wściekła/y:
Przyleźli z gazowni. Okazało sie, ze jak dwa lata temu usuwana była usterka to plomb debile nie założyli!(wtedy blok był na gwarancji i za wszystko musiał płacić ten kto budował) A teraz założą k...a na mój koszt!!!!!!!!!!!!:angry::crazy::wściekła/y:

Krolcia walcem ich:angry::angry:A u mnie się jednak choroba wykluła i kuje dalej a jutro na urodzinki do psiapsiółki jade, sama ....Ech..A miało byc tak fajnie..

witam się idę nastawić kawkę do wczorajszych pączków, ale jeszcze postanowiłam się przywitać z wami
Bodzia najważniejsze że Fifi cały
Krolcia a nie chcesz wziąć rachunek od gazowni i napisać pisemko do tych co to musieli wcześniej to zrobić, nawet jak nic to Ci nie da, to będziesz miała możliwość spróbować odzyskać kasę

reklama
A wiecie w ogóle ile wynosi koszt założenia takiej plomby? Bo szukałam w necie i żadnych konkretnych informacji odnośnie kosztów nie znalazłam.

Odwoływać się będę! Chociażby dlatego, ze dostęp do tych liczników ma dużo osób. wszyscy z gazowni ale to wiadomo ale też i wszyscy posiadający pasujący kluczyk do skrzynki czyli jak się okazało wszyscy mieszkańcy osiedla! Każdy mógł otworzyć i zniszczyć te plomby!

Do góry