reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie tak samo jak u Asiulki. :tak: Czasami ubranka z metką można kupić po bardzo niskiej, śmiesznej cenie. :tak:
Kupowałam na allegro body dla Amelki . Nówki, z metką, wylicytowałam 3 szt za 3,20 . :tak: Jak przyszły pocztą to miały taki specyficzny zapach lumpka.:tak:

reklama
As co jej miało zalegać w szafce i zajmować miejsce ,lub co miała wydać na ogłoszenie się w allegro i stracić kupę czasu, to policzyła ci za sztukę i z bańki . :tak: Też bym tak zrobiła. :tak:
Na allegro pełno takich aukcji zbiorowych, zestawów ubranek , czasami firmowych, gotowych do licytacji. I to po naprawdę śmiesznych cenach. :tak:

Moje szkraby już śpią.:tak: A mnie zgaga męczy. :errr:
Kiedy ten mój mąż przyjedzie? :oo2:
No te ciuszki też wszystkie są firmowe.
Głównie next,cherookie,early days 2 rampersy ,Disney,reserved ,H&M i jakieś typowo amerykańskie od jej ciotki .;-):-):-)
Wszyściutko jak nowe;-):-):-)

ja równiez kupowałam paki dla córci, a że malutka sie urodziła to długo nosiła ;)

po porodzie to jak założyłam jej pajaca 56 to kończyła sie w połowie śpiochów ;P

opłaca się, naprawdę. nie lubie ciucholandów- może nie tyle nie lubie co nie umiem szukać. zdecydowanie wole allegro :D

Jakoś te lumpki teraz przestały być "bogate".
Kiedyś weszło się , to wychodziło z reklamówką ubranek firmowych. Teraz wszystko poprzebierane.
Przestałam chodzić do lumpków, bo szkoda mojego cennego czasu.
Teraz mamy trzy Centra chińskie w Radomiu.:-D

Co więcej , kiedyś w rozmowie z koleżanką pracującą w lumpku wyszło , że co ładniejsze , markowe ciuszki ona wykupuje i sprzedaje na allegro. Utarg z tego ma nieziemski. :tak:

Dla małego też jak trafie to coś w lumpku kupię. Dla starszego już się przejechałam kilka razy i teraz wiem, że dla przedszkolaka muszą być ciuchy dobre gatunkowo, najlepiej nowe, bo używane po prostu nie wytrzymują takiego szorowania na czterech w przedszkolu i szybko trzeba kupować kolejne.

Mam swoje stałe sprawdzone sklepy i tam staram się zaopatrywać.:tak:

Ja tam jak narazie wole lumpki od allegro. Poprostu przejechalam sie na nich i tyle. Ludzie bywają nieuczciwi!
aguska - a czemu starszaka nie przenioslas i nie polozylas do lozeczka!:-D:-D:-D
Dobranoc Babeczki!

reklama
Witam wszystkie panie, czy mogę do Was dołączyć bo w sumie też jestem mamą siedzącą i pracującą w domu:tak:

Do góry