reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Pierwsza! ;-):-D

Powoli u mnie zaczyna się robić szpital w domu.
baffled5wh.gif

Wczoraj mnie z nosa leciało a dziś Julka całą noc kasłała. Zostawiłam ją w domu.
confused8gj.gif
Nie podoba mi się ten kaszel.
no.gif
Ale póki co gorączki brak, to poleży dziś panienka w łóżku i wygrzeje się.

malaulka witaj!

hejka
ja do kawki dołączę!
witam nowe mamusie
a ztymi ubraniami do przedszkola - potwierdzam, powinny być wytrzymałe, no i najlepiej łatwe w "obsłudze", też ostatnio zastanawiałam się nad kupnem kilu nowych bluzeczek dla starszej, to wyszło że najtaniej będzie w lumpku, no i poratowała koleżanka, bo ona dopiero będzie otwierać lumpek z ubrankami (używka z anglii) najśmieszniejsze że stamtąd używka wygląda bardziej wytrwała niż tu często nówka...

Witam i ja z kawą!:-)

Po pierwsze serdecznie witam nowe mamy, które do nas zawitaly!:-D
U nas sypie i aura przypomina bardziej zimowa niz wiosenną!:baffled:
Dzisiaj planujemy isc do klubu zabaw. Hmmm jest Bajkolot, ale maly raczej nie chce na to isc.
Ostatnio poszlismy to sie rozplakal i tyle bylo!:-(
Justa - zdrowka dla cory!:-)

Ja kupuję Mateuszowi zazwyczaj bluzki w takko no i z 5 10 15 są dobre i wytrzymałe a spodnie nie do zdarcia, miękkie, wygodne, łatwo spieralne, bezplamowe, nie wypychające sie i w ogóle naj naj to jak dla mnie są to spodnie welurowe z mk o takie MK Sklep - Ubranka dla Dzieci Sklep Internetowy
Mogłabym wychwalać i wychwalać bez końca! Mateusz ma ich spodnie i dresy od urodzenia i są w tak dobrym stanie, ze SPOKOJNIE jeszcze młodszy w nich pośmiga! Nawet przedszkole nie dało im rady!:-D

Mk mają bardzo dobry gatunkowo towar w ogóle. Często można też na rynkach spotkać ich produkty.

witam i ja
Asienka to tego dużego ciężko by było przełożyć do wyrka:-D:-D:-D

widzę że na tapecie lumpki no to ja sie wypowiem:-D
ja kupuję w lumpkach ale też mam swoje sprawdzone czasem kupię coś na allegro
Póki co jestem zadowolona z wielu ubrań
ostatnio weszłam do Reserved na dziecięcy dział jak zobaczyłam spodnie i bluze dla Bartka to aż mnie ścisnęło śliczne ubranka ale cena również niestety póki co nie na moja kieszeń:sorry:
jednak w H&M czasem sa promocje i tam coś mu kupie jak wyszukam

ja zaraz robie sobie kawke mały wcina serek i ogląda baje

ja też:-D
ja często kupuje Bartkowi w lumpkach ciuchy po domu bo przecież dziecko okropnie sie brudzi a mi to szkoda lepszych ciuchów więc po domu chodzi w gorszych
ja czasem jeszcze w Pepco coś kupiłam ale jak Bartuś był młodszy bo były nawet w miare a teraz jak patrzyłam dla starszaków to już takie sobie:sorry:

reklama
Cześć dziewczynki!
Wróciłam i strasznie się stęskniłam :tak:. Poprzedni tydzień był okropny...ale na szczęście małż już od poniedziałku w pracy. Więc wczoraj mogłam sobie wszytko posprzątać po swojemu :-p. Remoncik już skończony <w pokojach i kuchni> więc mam wszytko na top - top :-).
Zasiadam do Was oczywiście z kawką. Zastanawiam się czy mam to wszytko poczytać i czy uda mi się nadrobić zaległości. Choć znając moje lenistwo, to nadrobię tylko kilka stron i dam sobie spokój :-D

Do góry