reklama
Pierwsza! ;-)
Powoli u mnie zaczyna się robić szpital w domu.
Wczoraj mnie z nosa leciało a dziś Julka całą noc kasłała. Zostawiłam ją w domu.
Nie podoba mi się ten kaszel.
Ale póki co gorączki brak, to poleży dziś panienka w łóżku i wygrzeje się.
malaulka witaj!

Powoli u mnie zaczyna się robić szpital w domu.

Wczoraj mnie z nosa leciało a dziś Julka całą noc kasłała. Zostawiłam ją w domu.

malaulka witaj!
krolcia
Fanka BB :)
Witam kolejną mamę.
Hejka.
Syyypie! Biało jest i nie chce przestać padać! A już tak ładnie wiosennie było.:-(
Kawusia nęci zapachem, ktoś jeszcze z kawką zasiada?;-)
Hejka.
Syyypie! Biało jest i nie chce przestać padać! A już tak ładnie wiosennie było.:-(
Kawusia nęci zapachem, ktoś jeszcze z kawką zasiada?;-)
hejka
ja do kawki dołączę!
witam nowe mamusie
a ztymi ubraniami do przedszkola - potwierdzam, powinny być wytrzymałe, no i najlepiej łatwe w "obsłudze", też ostatnio zastanawiałam się nad kupnem kilu nowych bluzeczek dla starszej, to wyszło że najtaniej będzie w lumpku, no i poratowała koleżanka, bo ona dopiero będzie otwierać lumpek z ubrankami (używka z anglii) najśmieszniejsze że stamtąd używka wygląda bardziej wytrwała niż tu często nówka...
ja do kawki dołączę!
witam nowe mamusie
a ztymi ubraniami do przedszkola - potwierdzam, powinny być wytrzymałe, no i najlepiej łatwe w "obsłudze", też ostatnio zastanawiałam się nad kupnem kilu nowych bluzeczek dla starszej, to wyszło że najtaniej będzie w lumpku, no i poratowała koleżanka, bo ona dopiero będzie otwierać lumpek z ubrankami (używka z anglii) najśmieszniejsze że stamtąd używka wygląda bardziej wytrwała niż tu często nówka...
AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
Witam i ja z kawą!:-)
Po pierwsze serdecznie witam nowe mamy, które do nas zawitaly!
U nas sypie i aura przypomina bardziej zimowa niz wiosenną!
Dzisiaj planujemy isc do klubu zabaw. Hmmm jest Bajkolot, ale maly raczej nie chce na to isc.
Ostatnio poszlismy to sie rozplakal i tyle bylo!:-(
Justa - zdrowka dla cory!:-)
Po pierwsze serdecznie witam nowe mamy, które do nas zawitaly!

U nas sypie i aura przypomina bardziej zimowa niz wiosenną!

Dzisiaj planujemy isc do klubu zabaw. Hmmm jest Bajkolot, ale maly raczej nie chce na to isc.
Ostatnio poszlismy to sie rozplakal i tyle bylo!:-(
Justa - zdrowka dla cory!:-)
krolcia
Ja kupuję Mateuszowi zazwyczaj bluzki w takko no i z 5 10 15 są dobre i wytrzymałe a spodnie nie do zdarcia, miękkie, wygodne, łatwo spieralne, bezplamowe, nie wypychające sie i w ogóle naj naj to jak dla mnie są to spodnie welurowe z mk o takie MK Sklep - Ubranka dla Dzieci Sklep Internetowy
Mogłabym wychwalać i wychwalać bez końca! Mateusz ma ich spodnie i dresy od urodzenia i są w tak dobrym stanie, ze SPOKOJNIE jeszcze młodszy w nich pośmiga! Nawet przedszkole nie dało im rady!
Mk mają bardzo dobry gatunkowo towar w ogóle. Często można też na rynkach spotkać ich produkty.
Mogłabym wychwalać i wychwalać bez końca! Mateusz ma ich spodnie i dresy od urodzenia i są w tak dobrym stanie, ze SPOKOJNIE jeszcze młodszy w nich pośmiga! Nawet przedszkole nie dało im rady!

Mk mają bardzo dobry gatunkowo towar w ogóle. Często można też na rynkach spotkać ich produkty.
aguska2017
witam i ja
Asienka to tego dużego ciężko by było przełożyć do wyrka

widzę że na tapecie lumpki no to ja sie wypowiem
ja kupuję w lumpkach ale też mam swoje sprawdzone czasem kupię coś na allegro
Póki co jestem zadowolona z wielu ubrań
ostatnio weszłam do Reserved na dziecięcy dział jak zobaczyłam spodnie i bluze dla Bartka to aż mnie ścisnęło śliczne ubranka ale cena również niestety póki co nie na moja kieszeń
jednak w H&M czasem sa promocje i tam coś mu kupie jak wyszukam
ja zaraz robie sobie kawke mały wcina serek i ogląda baje
Asienka to tego dużego ciężko by było przełożyć do wyrka

widzę że na tapecie lumpki no to ja sie wypowiem

ja kupuję w lumpkach ale też mam swoje sprawdzone czasem kupię coś na allegro
Póki co jestem zadowolona z wielu ubrań
ostatnio weszłam do Reserved na dziecięcy dział jak zobaczyłam spodnie i bluze dla Bartka to aż mnie ścisnęło śliczne ubranka ale cena również niestety póki co nie na moja kieszeń

jednak w H&M czasem sa promocje i tam coś mu kupie jak wyszukam
ja zaraz robie sobie kawke mały wcina serek i ogląda baje
krolcia
Ja w sieciówkach to tylko na promocje czyham!

aguska2017
ja też
ja często kupuje Bartkowi w lumpkach ciuchy po domu bo przecież dziecko okropnie sie brudzi a mi to szkoda lepszych ciuchów więc po domu chodzi w gorszych
ja czasem jeszcze w Pepco coś kupiłam ale jak Bartuś był młodszy bo były nawet w miare a teraz jak patrzyłam dla starszaków to już takie sobie

ja często kupuje Bartkowi w lumpkach ciuchy po domu bo przecież dziecko okropnie sie brudzi a mi to szkoda lepszych ciuchów więc po domu chodzi w gorszych
ja czasem jeszcze w Pepco coś kupiłam ale jak Bartuś był młodszy bo były nawet w miare a teraz jak patrzyłam dla starszaków to już takie sobie

reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Cześć dziewczynki!
Wróciłam i strasznie się stęskniłam
. Poprzedni tydzień był okropny...ale na szczęście małż już od poniedziałku w pracy. Więc wczoraj mogłam sobie wszytko posprzątać po swojemu
. Remoncik już skończony <w pokojach i kuchni> więc mam wszytko na top - top :-).
Zasiadam do Was oczywiście z kawką. Zastanawiam się czy mam to wszytko poczytać i czy uda mi się nadrobić zaległości. Choć znając moje lenistwo, to nadrobię tylko kilka stron i dam sobie spokój
Wróciłam i strasznie się stęskniłam

Zasiadam do Was oczywiście z kawką. Zastanawiam się czy mam to wszytko poczytać i czy uda mi się nadrobić zaległości. Choć znając moje lenistwo, to nadrobię tylko kilka stron i dam sobie spokój

Podziel się: