reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Aelreda, niekapek :-) mały mi nie chce herbatek pić, spróbowałam dać mu właśnie z kubeczka, i działa. pomamla sobie ale skubany wypija herbatkę:-) przepływ ma nawet wolny wiec nie boje się mu dać.

U mojego by kubek nie przeszedł, bo tak zachłannie je, że często się krztusi. Więc je z butelki ze smoczka 1.

Ael to kliknij mi linki do tych stron
na prawdę słyszałaś?bo ja jak czegoś sama nie zobacze alb nie usłyszę to nie uwierzę:no:
ja też już sporo o tym czytałam w necie:tak:
a wczoraj właśnie się o tym dowiedziałam z wiadomości:-D:-D:-D w tv:-D:-D:-D

Słyszałam, a na bank nie było nigdzie poza Oleśnicą żadnych robót drogowych, nawet pociąg tak nie brzmiał.

Tu jedna strona gdzie o tym piszą zmianynaziemi.pl | Dla tych, którzy chcą wiedzieć ! | 2012 | Słońce | Przebiegunowanie , artykuł o dźwiękach http://zmianynaziemi.pl/wideo/kolejne-pytania-o-nature-dziwnych-dzwiekow-slyszalnych-swiecie
Druga strona ale traktuje bardziej o polityce Monitorpolski's Blog

Witajcie!
Dzisiaj mielismy zajecia od 9 do 13. Jutro takowo samo!
Grupa liczy 12 osob z tego 4 to kobitki!

Witaj kochana, a na jakie zajęcia uczęszczasz?

Aga ja od ciebie pierwszy raz słyszę o tych dźwiękach. :tak:Ciekawe i interesujące, zwłaszcza, że filmiki nagrano w różnych krajach.:tak:

justa biedna Amelka! A duze ma to poparzenie? .
No spore.:-(Nie ma pojęcia co ją pokusiło, by sięgać tam łapką. :no:

Ael mnie w dzieciństwie mama smarowała poparzenie masłem zimnym, a to był najgorsza z możliwych metod .:baffled: Podobno niczym się nie smaruje, trzeba moczyć w chłodnej ( nie bardzo zimnej) wodzie.
Ja do tej pory mam ślad na ręce po tym jak mając 1 rok wsadziłam rękę do gorącego garnka z manną.:tak:

Aguś mój to po prostu łapczywiec. Parę dni zajęło Wikusiowi przyzwyczajenie się do smoczka 2 by do mleka był.

P kupił mi maseczki lekarskie, normalnie czuje się jak chirurg :-D

reklama
ale się zaczytałam o tych dźwiękach, też mnie zainteresowało.

mały mi na rękach śpi, jak chce go odłożyć to się budzi i w płacz:zawstydzona/y:

ja już na dzisiaj lecę, Oliwier wykapany, trochę kaszki zjadł malinowej a teraz leżenie przy cycu.

Ostatnia edycja:
Do góry