reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadam na chwilke. Teraz mam moment i staram się nadrobić z czytaniem. Ale sie uchachałam, bo ja właśnie popoijam winko:-D .
Narazie nie wiem o co chodzi z nowymi wątkami. Mam tylko nadzieje, ze jak nastepnym razem tu wpadne to was zastane. A u mnie tyle sie dzieje, że kosmossssss. przeprowadzamy sie, codziennie oglądamy nowe lokum, bo musimy cos wynając. itd.itd.

Ach, muszę uciekać, bo padam na twarz.Pozdrawiam.

reklama
Hejka a mi dziś udało się uspać dość szybko synka spał tylko raz w ciągu dnia i trochę marudził pod wieczór aż zobaczył włączony komputer ale nie powiedziałam:kąpanko butelka i spać i udało się dość szybko bo tata dłużej był w warsztacie. A to taty synek jak go zobaczy na krok nie odstępuje i czasem zamiast mówić do niego "tata" mówi "mama" ale nie o mnie mu chodzi. Wypijcie i moje zdrówko bo ja w ciąży staram się nie pić.

Piwko pozostało już tylko wspomnieniem;-), ale pisać jeszcze mogę;-).
Czytając wasze posty widzę, że wszystkie sobie dzisiaj coś popijamy:-D.
Mija - popieram propozycje (+ niedługo klub AA:-D:-D:-D)
Lena - powodzenia przy przeprowadzce.

:-D no tak ,niedługo trzeba bedzie stworzyć wątek alkocholowe dysputy mama siedzących w domu żeby oddzielic pijacki bełkod od powaznych tematów :laugh2:
A dopiero potem uświadommy sobie jesteśmy uzależnione
No i dopiero na końcu AA-czyli przyznajemy sie do nałogu,terapia grupowa

julia6 zdrówko twoje i brzusia :happy:

lena jak wejdziesz w Mamy bedące w domu ,przez Związki rodzinne , a nie bezpośrednio przez stary skrót wątku przeniesionego Mamy siedzące w domu z dziećmi to sie kapniesz o co chodzi

hej witajcie mam nadzieję, że mogę popisać sobie na waszym wątku więc ja tez jestem mamuśka siedzącą w domu no i też miałam ochote na jakieś winko dzisiaj ale niestety od wczoraj biore antybiotyk i nici z moich planów ale za to popatrzyłam sobie jak mój ślubny pije piwko.

Mój synuś śpi od godziny no i ja nie mam problemu, że muszę go usypiać poprostu go kładę i wychodzę z pokoju i zasypia sam

Witaj kaderka!
No wreszcie moje dziecko spi!Ja tez nie dlugo szykuje sie spac.
Czy wy tez macie te strone obecna 1232 na bialym tle bo ja tak a jak cofne sie do tylu o jedna strone to wszystko jest ok.I to juz drugi raz mi sie tak zdazylo na nowym forum.

reklama
Witaj w mamach siedzących w domu
Wejdz na wątek Kilka słów o nas i napisz coś o sobie :happy:

Mam nadzieje że Noe tez jak bedzie miał roczek to zacznie zasypiać sam :confused:

Do góry