reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No tak.Nie mam w chwili obecnej zolto rozowego forum tylko same biale tlo i nawet posty nie sa niczym praktycznie oddzielone.wyglada to jakby bylo wybrakowane!!!!!!!.???????
K
kaderka
Gość
nie chcę was załamywać ale mój Staś zaczął zasypiać sam i przesypiać całe noce (bez budzenia się na jedzonko) jak skączył 4 miesiące i tak mu zostało mimo, że moja teściowa mówiła, że jak go będziemy lulać w bujaku to tak zostanie. Bo do 4 msc. niestety były rączki a potem kupiłam bujaczek-leżaczek i go usypiałam lulając. No ale jak miał 3 tyg. to wylądowaliśmy w szpitalu nie przybierał na wadze i żółtaczka się przedłużała więc to lulanie się stąd wzięło
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
kaderka To masz super z tym zasypianie dziecka.Ja do tej pory w nocy karmie kilka razy piersia i mam juz dosc.;-)
julia6 A juz myslalam ze tylko ja mam zwidy po piwku
julia6 A juz myslalam ze tylko ja mam zwidy po piwku

To i tak się jeszcze ani razu nie sypałao forum
kaderka cudowne dziecko
Noeś to mi igdy całej nocki nie przespał :sick:
ale jeszcze mam nadzieje ...może tak koło trzydziestki mu sie unormuje
Podobno to sprawa indywidualna każdego małego człowieka
A nawet jak mu zębole rosły top nie dawał Ci w kość
U mnie to raz podobno zębami jest spowodowane, teraz tym że zaczoł raczokwać i budzi sie w nocy żeby sobie w pół śnie pochodzić ...
Wyobrażcie sobie że nawet sie budzi żeby podraczkować do zabawek i tam paść i zasnąć znowu( śpimy na wielkim materacu )
Ale Noeś to mały nspidowany robocik ,potrafi cłay dzień nie spać
kaderka cudowne dziecko

ale jeszcze mam nadzieje ...może tak koło trzydziestki mu sie unormuje

Podobno to sprawa indywidualna każdego małego człowieka
A nawet jak mu zębole rosły top nie dawał Ci w kość

U mnie to raz podobno zębami jest spowodowane, teraz tym że zaczoł raczokwać i budzi sie w nocy żeby sobie w pół śnie pochodzić ...
Wyobrażcie sobie że nawet sie budzi żeby podraczkować do zabawek i tam paść i zasnąć znowu( śpimy na wielkim materacu )
Ale Noeś to mały nspidowany robocik ,potrafi cłay dzień nie spać
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A mi wrocily kolory!Bo nowa strona jest.Ide zaraz pod prysznic i jeszcze za chwilke do was wpadne!
reklama
Podziel się: