reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No tak.Nie mam w chwili obecnej zolto rozowego forum tylko same biale tlo i nawet posty nie sa niczym praktycznie oddzielone.wyglada to jakby bylo wybrakowane!!!!!!!.???????

nie chcę was załamywać ale mój Staś zaczął zasypiać sam i przesypiać całe noce (bez budzenia się na jedzonko) jak skączył 4 miesiące i tak mu zostało mimo, że moja teściowa mówiła, że jak go będziemy lulać w bujaku to tak zostanie. Bo do 4 msc. niestety były rączki a potem kupiłam bujaczek-leżaczek i go usypiałam lulając. No ale jak miał 3 tyg. to wylądowaliśmy w szpitalu nie przybierał na wadze i żółtaczka się przedłużała więc to lulanie się stąd wzięło

kaderka To masz super z tym zasypianie dziecka.Ja do tej pory w nocy karmie kilka razy piersia i mam juz dosc.;-)
julia6 A juz myslalam ze tylko ja mam zwidy po piwku :-D

To i tak się jeszcze ani razu nie sypałao forum

kaderka cudowne dziecko :eek: Noeś to mi igdy całej nocki nie przespał :sick:
ale jeszcze mam nadzieje ...może tak koło trzydziestki mu sie unormuje :-D
Podobno to sprawa indywidualna każdego małego człowieka
A nawet jak mu zębole rosły top nie dawał Ci w kość :confused:
U mnie to raz podobno zębami jest spowodowane, teraz tym że zaczoł raczokwać i budzi sie w nocy żeby sobie w pół śnie pochodzić ...
Wyobrażcie sobie że nawet sie budzi żeby podraczkować do zabawek i tam paść i zasnąć znowu( śpimy na wielkim materacu )
Ale Noeś to mały nspidowany robocik ,potrafi cłay dzień nie spać

reklama
u mnie też już spoko. szymon zasypiał sam zanim skończył rok cieszyłam sie ale skończyło się natomiast miałam super z odstawieniem bo on sam po roku niechciał cyca

Do góry