reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, my tez juz na nozkach, wprawdzie dopiero od 8smej, ale juz:tak: . Maly zjadl mleczko i baraszkuje w lozeczku ze swoimi zabawkami. Wczoraj bylismy na rozmowie w zlobku, bylo bardzo przyjemnie, jak sie szybko uda z praca to damy malego od pierwszego stycznia do zlobka, a w okresie "przejsciowym";-) popilnuje moja mama. Ach mam tylko nadzieje, ze wszystko dobrze bedzie.:tak:

reklama
witamy z ranka za oknem chmuryyy szaro i brzudko mawet chyba pada:-(
piszecie o tych wozkach ja sie zastanawiam czy z mojego sciaga sie material bo strasznie jest uwalony
zaraz musze sprawdzic
z moim duzym to sie tak nawalczylam jak chcialam go prac ze szok

ja osobiscie mam inny,ale z mojego tapicerke kiepsko sie sciaga bo srobek do odkrecenia mam z 10 i siedzisko z ktorego dechy wyjac nie moge,a tak to wszystkie czesci moge wyprac
ale to chyba wszystkie spacerowki maja tyle srobek do odkrecenia

u mnie pogoda sie juz przejasnia,powoli słonko wychodzi i pewnie dzis tez bedzie cieplutko,i oby tak dalej:-)

Brenda chcemy go dac do zlobka, bo jakos nie jestem przekonana do opiekunek, poza tym one tutaj u nas sa takie drogie jak cholera. Mysle,ze jak jeszcze w tym roku zaczne pracowac to do malego zwerbuje moja mame, ktora bardzo chetnie sie nim zaopiekuje, a od nowego roku zaczniemy przyzwyczajanie do zlobka. Wczesniej myslalam, ze to bedzie takie latwe dac syna do zlobka,ale teraz widze, ze bardzo trudno,najchetniej zabralabym go ze soba do pracy:tak: Wiem, ze kilka firm w Niemczech juz cos takiego wprowadzilo, ze mama moze wziac ze soba dzidzie do pracy, jak nie ma nikogo, kto moglby sie nia zaopiekowac. Super pomysl, uwazam:-)

Aga no chyba ze tak jak złobek tanszy to pewnie,super ze macie takie firmy ze z dzidzia mozna isc- bo u nas to nawet o takim czyms niesłychac.......wtedy i ja bym poszła do pracy:laugh2: jak małego mogłabym zabrac

Mały własnie usnoł a ja powystawiałam kilka rzeczy na alegro...zobaczymy czy pojda
Ja wczoraj czysciłam wózek, z mojego tapicerka schodzi bez problemu:-)

reklama
cześć kobitki

moja niunia znów spi a ja ze śniadankiem i kawka zasiadłam przed kompem :-D:-D:-D

nocka fajna, w miare spokojna, więc humorek dopisuje :-):-):-)

ja raz sciągnęłam tapicerke do prania, ale co z tego, jak i tak wszystkich części nie mogłam wrzucić do pralki, ale w sumie mam fajny materiał, bo wyczyszczę szczoteczką i jest OK

Do góry