reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

fancia wysylam ci dzisiaj,,wiesz co,,soryy ze tak pozno,,ale ja dzisija akske dostalam...hmm nawet na znaczek nie mialam,chcesz???? to wiesz czerwone??
pokaz myszki:)))

lena niech ci sasiad szuka i buli.....

Bodzia hm pogoda dziwna,,u mnie rano goraco slonce a teraz bedzie padac raczej...

reklama
2012-08-10 14.11.21.jpg2012-08-10 15.29.03.jpg2012-08-10 15.31.30.jpg

Witam i chwale się nowym kolorkiem :) Na zdjęciach mało widoczny ale na odrostach mam rudy :szok:

Asienka we wrocławiu czeka sie tydzien:)
U mnie do dwóch zreszta zobacze;)
WIKI kolor mało widoczny chyba taka lekka różnica co???
P.S ale z Ciebie szkieletor;)

Bodzia czemuuuuuuuuuu??????????????? mua dla Ciebie..

wiktoria fiu fiu,,noo nie widze rudych ni huhuhuuu....

asienka super,ze wam tak wypadnie,,noom korzystajcie ile wlezie:)))

A moj juz jedzie,bedzie mysle kolo 21-22....w domku,,
Ja pichce,,faszerowane ziemniaki mieksiem i papryka i zapiekane pieczareczki,plus surowka z bialej kapusty i browarrrrrrrrrr:)))

http://www.dziecipoznan.pl/news-4242-konkurs_lato_w_obiektywie plis ja nadal was wy me piekne :) najwspanialsze :)

hej baby :) ale u nas zimno. rano fajnie cieplutko bylo, lekki wiaterek. tak przyjemnie. pojechalam z chlopcami autobusem do B-stoku po sznurki do branzolete. jak wracalismy po drodze juz lał deszcz. na chwile przestał, zdązylamz przystanku dojsc do domu i znowu lunęło. i non stop pada, z niewielkimi przerwami na slonce. ;/

ksiązke w koncu zaczelam czytac. od wtorku czekala na mnie na polce :) i wiecznie czasu nie było :)

Koralikowa ho ho ho.. jakie rarytasy.. :) U mnie dziś ogorkowa :) i kebab :D

Wiktoria chuda ty strasznie :)
A kolorek ladny :)

Ja wczoraj sie malowalam. wszedł taki jak powinien :) nieco brązowy a w dobre sloncze bije czerwienią :)

Zobacz załącznik 490009

Ostatnia edycja:
Wiktoria - usmiechnij się chudzinko! Kolorek ciężko wyczaić, może w słońcu zrób focie!
Lenka - hmmm to może w poniedziałek do Gminy zadzwonimy i zobaczy się!
u nas leje i jest ponuro, ale słyszałam w TV iz od wtorku lato ma wrcic, wiec Juuuupiiiiii!!!!!!

reklama
Ech jaka jeste bleeeeeeeeeee i feeeeeeeeeeeee dzisiaj...
ojoj a gdzie banan na buzi???Nie smutaj się
images

Bodzia czemuuuuuuuuuu??????????????? mua dla Ciebie..

wiktoria fiu fiu,,noo nie widze rudych ni huhuhuuu....

asienka super,ze wam tak wypadnie,,noom korzystajcie ile wlezie:)))

A moj juz jedzie,bedzie mysle kolo 21-22....w domku,,
Ja pichce,,faszerowane ziemniaki mieksiem i papryka i zapiekane pieczareczki,plus surowka z bialej kapusty i browarrrrrrrrrr:)))
PROSZĘ wrzuć przepis:):-):-)
Dzieci Poznań plis ja nadal was wy me piekne :) najwspanialsze :)

hej baby :) ale u nas zimno. rano fajnie cieplutko bylo, lekki wiaterek. tak przyjemnie. pojechalam z chlopcami autobusem do B-stoku po sznurki do branzolete. jak wracalismy po drodze juz lał deszcz. na chwile przestał, zdązylamz przystanku dojsc do domu i znowu lunęło. i non stop pada, z niewielkimi przerwami na slonce. ;/

ksiązke w koncu zaczelam czytac. od wtorku czekala na mnie na polce :) i wiecznie czasu nie było :)

Koralikowa ho ho ho.. jakie rarytasy.. :) U mnie dziś ogorkowa :) i kebab :D

Wiktoria chuda ty strasznie :)
A kolorek ladny :)

Ja wczoraj sie malowalam. wszedł taki jak powinien :) nieco brązowy a w dobre sloncze bije czerwienią :)

Zobacz załącznik 490009
A co czytasz???Ja czytam obecnie dziewczyna na telefon!
Piękny kolorek, do twarzy Tobie
:rofl2:

Do góry