reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
moj mąż chyba niech juz lepiej jedzie do Niemiec!zamykał okno w aucie mam elektryczne szyby i nie zobaczył ze trzymam rękę wrrrrr cały moj palec rozwalony zerwany opuszek do paznokacia!

Aguska, dobrze, że już lepiej z gorączką. Oby wykurował się przez te 2 dni :tak:.
Lena, o matko. Współczuję. Na pogotowiu byłaś? Jak się czujesz?
Bodzia, co jest? Jak to kostkę, gdyby kózka nie skakała... :-p na jakiego królewicza nogę zarzucałaś?
p.s. po szpachlowane i czeka mnie kolejne tarcie już na szczęście ostatnie, potem gruntowanie i wieczorem malujemy :-). Juuuuuuuuuuuuuuuuupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-p. Listwy chłopina mój teraz docina więc jestem ;-)

aguska zeby mu szybko przeszlo..
Bodzia prawie skreciłaąś czy prawą kostke skrecilas????
lena echh faceci,,wez mu powiedz ze mu 11stego palca tez przytniesz..:baffled:

asiennka skonczylas pakowanie????

a wiki,renia,beata,mirel???? i reszta bandy where are ..............:-pJusta rozyczka.......no i dalej sklerozaaa

koralikowa ja jestem:tak: kolezanka była dopiero co poszła:-) nagadałysmy sie! ze hoho!!!!! Taka przyjacoiłka od podstawowki:-) tyle ze zadko wpada do mnie... ze dwa trzy razy w roku sie widzimy.

Olek maruda wiec nie popisze.... wisi mi na kolanach i jeczy... a usiadłam do kompa minute temu:baffled:
Do jutra kochane!

a wiki,renia,beata,mirel???? i reszta bandy where are ..............:-pJusta rozyczka.......no i dalej sklerozaaa
Dobrą masz pamięć :-D:-D;-):tak:
Różyczk@, hejka! My też się ostatnio jakoś mijamy. Marudy Olkowi przeszły już? Czy on tak ciągle ma?
Bodzia, :-D:-D:-D, tak to jest jak się za wysoko nogi zadziera :-p. aaa to dlatego nie żyje ten stolarz :sorry2: a ja myślałam, że ze starości ;-):-D:-D:rofl2:.

reklama
Do góry