reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Beata to ja pisałam o głowie.:-D:-DWybaczam , bo ciśnienie ciśnie.;-)
Bodzia a ty karmisz jeszcze?
Fanta jak masz kasiorę to pewnie,kształć się. Im więcej , tym większe perspektywy na pracę!!! :-D

Aaaaaaaaaa lecę, włoają mnie na materac i spływ.

reklama
Wrocilam babsztylki z rynku,,posprzedawłąm tacie,,ale dzisija jakas mizernota z kasa....
Ale mam warzyw tyle,.,ze hohoohh.....i owocow,,bede teraz na diecie warzywno owocowej:sorry2::-p...bo nie mam co z tym robic,,aaa i uwielbiam warzywa,,owoce....

pomrozilam sobiee duzo tez:)))

Bodzia a to nie torebka??
aguska no widzisz jak dobrze mu w przedszkolu:0
Beata ale ja przeczytalam ze ty masz cos z głowa nie tak,,w sensie wiesz ze hm ten teges,,,;-):-D..soryy...moze ty cisnieniowiec jestes i na zmiane pogody reagujesz??

Justa opalałas sie??....pokaz heryyyyyyy

fancia beata matko co u was sie dzieje z tymi wichurami.....

Becia to z ciebie farmaceutka wow....

fancia ja nie rpasuje...bo i tak u mnie w szafce sie pogniecie:)

Justa to spływaj:)))) haaaa

Koralikowa torba wyzej była. Zaraz ja na bloga dam.
Justa karmie ,ale ja po każdym karmieniu robie sie większa i to mi juz nie schodzi ;-) i czasem jeszcze sie machne bo uwierzyć nie moge, że z rozmiaru 0 zrobiłam się taki big cyc :-p

Justa, tu nie chodzi o kasę, 50zł <na raty co miesiąc>, to nie majątek ;-). Tym bardziej, że nie palę i nie będę sobie wszystkiego odmawiała. Po za tym chcę zrobić coś dla siebie i nikt na tym nie ucierpi :-):tak:.
Koralikowa, nie mam pojęcia, chłop dzwonił właśnie i będzie dopiero w nocy, bo mają jeszcze kilometr linii napowietrznej do wymiany i sześć ekip pracuje :szok:. Co do prasowania, to chłopu t-shirt'y prasuje i młodego wszelakie ciuchy, pościel, a moje jakoś się nie gniotą :-D:-D:-p.
Bodzia, ciągle Ci rosną? :szok:;-) serio?

Fanta nie no, teraz już nie, ale zostana takie jak całkiem skończe :-p Jeszcze większe niż po Lolku :-p a zanim zaszlam w ciąże to byłam płaska prawie :-p
Koralikowa zwykłym jedzeniem też go karmie :-p
Sewa Jędrka też dwa lata karmiła ;-) Lolka ja dwa lata...Zostały mi 4 miesiące ale nie wiem czy dotrwam...

Laski patrzcie :szok:
Sprzedam Relanium og

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bodzia, wrzuć cały link, bo nie wyświetla się nic tylko wyszukaj w google :dry:. Dobrze, że już nie rosną, dotrwasz, co to są 4miechy? Dasz radę! :tak:. Sewa? czyli Sewi, ta co u nas na wątku jakiś czas się pokazywała?
coś takiego znalazłam :
http://www.oglaszamy24.pl/szukaj/ogloszenia/sprzedam-relanium
<edit> lekami chyba nie można handlować? masakra

Ostatnia edycja:
Bodzia sewa nasza sewa stara sewa????? dawno jej nie było....
haha mowisz ze normlanie tez go kamrisz,,fajnie to abrzmialo

Spaliłam wode..garnek sie zjarał,,kurka wodnaaaaaaaaaa

reklama
Bry:)
Wpadam na chwile;-) P. z Olo robia kolacje to ja korzystam. Dopiero co z dworu wrocilismy:tak: przyjemnie teraz chłodno.
Jutro ruszamy do tesciowej:baffled:
A od piatku przygotowania do imprezki urodzinowej:-)
Jeszcze tydzien i wracam do Was:tak:;-) hehe
Z P. sie gryze na kazdym kroku... niech juz ten urlop sie skonczy!:-p

Do góry