reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa przepraszam, myślałam że to Fanta pytała :zawstydzona/y:
Koralikowa ja z głową nie teges też mam hehe :-D w końcu blondynka :-)
Bodzinka ja możesz to karm cycem :tak:

Witam wieczorem z piwkiem :-) Kuba zjadł i padł :szok: wyszalał się na dworze i śpi :tak: przynajmniej jutro w końcu wstanie na do przedszkola a ja sobie w końcu posprzątam :tak: idę po loda i piwko i będę oglądać na jedynce film :-) spokojnej nocki życzę :-)

reklama
Hej mały śpi
My po kolacji i też zaraz się kładę
Koralikowa zapomniałaś o garnku?oj nie dobrze za długo przy kompie siedziałaś:-D;-)
Miałam coś jeszcze napisać i ...zapomniałam

Hej babeczki kochane wróciliśmy znad morza było super!!!Teraz się rozpakowujemy więc jak tylko się ogarne to wrzuce jakies fotki i napisze wiecej:)

Fanta akurat nie szylam tylko sie z bydełkiem uzeralam ;-)
Sewa, nie sewi, tak nasza stara sewa...młody do 1 klasy idzie....ona nie ma teraz netu, zrezygnowali.
Teraz robie te no zawieszki z płyt cd i musze się za literki zabrac bo mnie pewna mama walcem potraktuje...

Nie obgadujcie osób , które nie udzielają się na wątku :-p. Sewę znam z reala. :-D
Opisałam się posta , zasięg straciłam i wszystko szlag trafił. :crazy:
Utopić się dziś chciałam. :no:
Panicznie boję się wody a głupia dałam się namówić na przejażdżkę materacem na wodzie po kolana. :wściekła/y:
Rzeka była czyściutka, mąż znalazł muszelkę Amelce i jej podawał , ta sięgała rączką i ja jakoś przegibałam się i wpadłam do wody głową .:baffled:
Całe życie przed oczami mi przeleciało . :no: I niby woda po kolana. :no:
W głowie miałam pełno piachu . Ciul , że dziś od fryzjera wyszłam. :no: Koszmar. Nigdy już nie wlezę do wody. No chyba , Ze na basen pytki , dla dzieci.

Młody smacznie sobie śpi, a ja zasiadam do Was ;-).
Różyczk@, czekamy na Ciebie :-), tak to jest jak chłop ma urlop ;-).
Beata, Tobie również przyjemnego seansu i spokojnej nocy :-).
Aguska, branoc :-p
Lena, już wróciłaś? :szok: szybko, wypoczęłaś? Czekamy na relacje :-)
Bodzia, ale dziergałaś :-D;-), no widzisz pokićkałam osoby :zawstydzona/y: ten typ tak ma ;-)
<edit>
Justa, grunt, że nic się nie stało. Oj Ci się zachciało i warto było? <tulę :*>

Ostatnia edycja:
Justa ja tu nikogo nie obgaduje :-p
Szkoda, że nie pisze już :-( uwielbiałam jej posty.....
Jak siedały z Koralikowa po nocy to rano po 20 stron do nadrobienie i do tego atak smiechu murowany :-p

reklama
Do góry