reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam przy śniadanku :-) Kuba w przedszkolu więc mam spokój :tak: trzeba zaraz się wziąć za resztę sprzątania bo wczoraj wszystkiego nie zrobiłam :sorry2: pół dnia na dworze spędziliśmy :tak: dzisiaj też się zapowiada ładna pogoda więc po południu znowu na dwór :-) M na szczęście od wczoraj ma prąd :tak: ależ ja mam lenia :baffled:

Dobry

U mnie leje,do dupy pogoda.

Fancia jaka holtere?
Aguska no popatrz moze w peckolu sie przeziebil.
Becia daj slonka troche.

Ide kawe robic w garnku,ech.

Hej :-)

Witam się

u nas ciepło ale tak jakoś zachmurzone, deszczykiem już postraszyło :tak::szok:

Założyłam sobie konto na fB tylko nie wiem jak się zabrać żeby Wam zaproszenia wysłać :rofl2:

Aguska zdrówka dla małego biedny męczy się już tyle czasu
Beata miłego i szybkiego sprzątania
Fanta a to dla ciebie ten holter masz coś z sercem?

Miłego dnia :-)

No i mały dostał antybiotyk:sorry2:ale jakiś lekki i ma mu przejść
Powiedziała że to częste przy takich pogodach i że latem najgorzej zachorować bo bakterie lubią ciepło.
ja uciekam bo mam dziś trochę spraw
miłego dnia wróce popołudniu

Się witam.

U nas duszno,wczoraj wieczorem jak z pracy wracałam,to było super powietrze,takie rześkie aż się chciało na dworze posiedzieć ,a że usnąć znowu nie mogłam to na balkonie posiedziałam chyba z godzinkę,
poszłam spać późno,a rano z łóżka mi się wstać nie chciało.

AGA Zdrówka dla Bartusia.
no to mieliście wczoraj przygodę z misiem.
Pamiętam jak Emil zostawił swój kocyk na wsi,
m.musiał wieczorem jechać po niego bo był płacz.

Bodzia no to będziesz się pluskać w basenie.
Ja się wybieram z chłopakami i wybrać się nie mogę.
Dawno już nie byliśmy,bo z plaży korzystamy teraz przy pogodzie.
Ja teraz wyrabiam sobie w pracy kartę na basen.
Zapłacę za wyrobienie 15 zł,a potem zakład będzie mi ją doładowywał co miesiąc za ok 70 zł.
I to jest finansowane z funduszu socjalnego:):):-)

Krolcia super że wyjazd Wam się udał.

w końcu założyłam konto na FB więc jak tam będziecie to wyślijcie mi zaproszenia bo ja na razie się tam połapać nie mogę :eek: jakby co szukajcie Beata Pniok :-D

Beata jest taka kobitka o tym imieniu i nazwisku,tyle że z dziewuszką na fotkach,to Ty??

co do wagi starszego.. dla porownania chudosci przyjaciolki syn 8,5 lat ok 125 cm i 17-18 kg wagi. Tam dopiero wszysko widac.

O matulu,ale szczuplak, to mój Emil w październiku skończy 5 lat,i waży JUŻ :-D:-D 18,200.
Tyle że on to jakby mógł to by powietrzem żył,chociaż nie powiem po tym powrocie z nad morza,nabrał trochę apetytu.

Witajcie mamuśki.

Hej AS,fajniutka Karola jest.

aguska to moze antybiotyk pomoze bardziej niz zwykle leki..
U
mnie slonko wyszlo....ale jakos tak dziwacznie...

A ja mam zly humor,,,dlugi sie odzywaja,wezwania,,achh lipaaaa..skad kase brac:((((

Robie ciasto sliwkowe z pianka:)))

reklama
Do góry