reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój za border w traktorki dałby sobie palec uciac!:-DMy mamy w Puchatki!
Czekam na efekt końcowy!:-)
koralikowa - mniamusne ciasto!:tak:
Justa - a u nas i na wybrzeżu pełno grzybków!:tak:

reklama
ciesz sie ze wams makowalo:-Dwirtualnie:00

justa grzyby...no wiesz moglas jednego znalexc..wiesz gdzie:-D:zawstydzona/y::-p.....

krolcia nono czekamy na efekt koncowyyy,,musisz nam sie pochwalic...

Filippo i płaszczka :-p
426641_3474703119020_398769780_n.jpg

aguska super ze macie mleczko:))

Bodzia fifi jaki blondi:)) sliczna fota....

Ja ide aaa..dobranocc

Z moim gadalam i go na weekend nie bedzi eteraz,,wkurzyl mnie i tyle....ja mam ur,,a go nie bedzie i zapewne zapomni:(((((((((

heja dziewuchy :)

niemam na nic sily. @ sie zbliza, ja zre jak dzika, pochlaniam wszystko co nie ucieknie przede mna, do tego kijowo sie czuje. a musze wioche swoją ogarnąc. i dom by sie przydało.

Aguska gratulacje wygranej mleczka :)

kawe konsumuje i zaraz musze isc po jakies bulki.. zeby dziecki me nakarmić na wsi :) bo dziś znowu jade.. dalej walczyc z trwą. juz mam dosc.. wybetonuje chyba polowe podworka.

Się witam.

Wstałam z potwornym bólem głowy,mam taką nieporadę że szok.
Masakra,żeby mi tylko przeszło bo w pracy chyba zdechnę.
Mój Emil jeszcze spi,Maciek ogląda standardowo jakieś sportowe kanały a m.w robocie.
A ja z kawa i do Was.

A gdzie jeżdzicie na basen? W Starachowicach masz?
My właśnie z takiego karnetu korzystamy. :tak: Jeden mąż ma na siebie, drugi na teścia. I mamy ful wypas pełen pakiet na miesiąc. :-D U nas bilet rodzinny 15 zł ( mama , tata i dziecko), kolejne dziecko to dopłata 3 zł. Amelki jeszcze nam nie liczą , choć bezpłatnie jest do lat 3. :-D I w sumie taki wypad na basen nas kosztuje jedyne 18 zł za free. :-D

Justa,tak u nas w Starachowicach jest nowa pływalnia,fajnie jest są rury,sauna jacuzzi ,dzieciaki mogą poszaleć.

Aga super że udało się wygrać mleczko dla Bartka.

reklama
Witam się :-)

u nas gorący-duszny dzień się zapowiada:szok:czkam na męża i wyruszam na zakupy lista zrobiona będzie prościej:tak:

Aguska gratulacje,
Bodzinka cóż tak bez humorku

Miłego dnia

lecę jeszcze kwiatki szybko podlać puki mała śpi:tak:

kto ma jeszcze FB ma mam tylko w znajomych Bodzinke, Aguska, Renate

Do góry