reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha - faceci są do wszystkiego zdolni;-):-D:-D:-D:-D.
Mój maluszek już podejrzanie długo śpi. Ale to bardzo dobrze. Jutro idziemy z nim do szczepienia i właśnie piszę sobie na karteczce, o co mam zapytać panią doktor, bo potem (mam nadzieję) długo się nie będziemy widzieć. I jak na złość na razie niezbyt wiele wymyśliłam:dry:.

reklama
CZESC
ja tez juz na nozkach od 9.00-dzicie mnie zbudziło ale i tak długo spi
AGA w sumie masz racje ,ktorys z 4 sie napewno odezwie
MAGDA moze faktycznie zacznij mała oduczac od cyculka
ja mojego niekarmie i w pewnym sesie jestem zadowolona z tego bo jak czytam jakie wy macie problemy to jestem w szoku,

ja choc nie nie karmilam, bo tak sie niestety zlozylo, to chyba karmilabym moje dziecie tylko do ukonczenia 6 miesiaca, a pozniej staralabym sie powoli odstawiac, no coz chyba jestem jednak wyrodna:tak: ;-)

Każda z nas jest czasem wyrodna:-D:-D:-D.
A my właśnie wróciliśmy ze spaceru. Znowu nas wywiało, ale już nie tak jak wczoraj. Teraz się zachmurzyło i wygląda, jakby miało padać:-(. Mały po spacerku poszedł spać. Trochę miał problemy z zaśnięciem, ale już jest cisza. Ja teraz szybko zrobię sobie jakiś obiadek.
Aaa, zapomniałam powiedzieć, że przed spacerem miałam wizytację teściowej:eek: - chyba tymi naszymi ostatnimi rozmowami o teściowych ją ściągnełam:-p

wkońcu dorwałam się do kampa -czytaj;mąż w domu :happy: dziewczyna chyba spi ale ogólnie miała dziś jakiś kiepski humor ,pojechałam do mamy i ciut jej się poprawiło ,

mąż też kiepski humor ma :baffled: chyba jesień tak na nich działa:tak:

potem do kumpeli na kawusie idę

a my dziś mamy święto w domu nasz TATA ma urodziny i imieniny za razem zapomniałam złożyć mu życzenia bo coś mi się ubzdurało że to jjutro, ale teściowa mi przypomniała wiec upiekłam ciasto zrobiłam jego ulubione wafle i zapraszam wszystkich:happy2: :tak:

hej mamusie
z ta pogoda to naprawde cos jest ...moj mezulek tez nabuzowany chodzi :no: jeszcze mnie wkurza, bo trzeba go prosic zeby malym sie zajal! musze jakis terminarz ustalic, bo inaczej wcale nie bede miala chwili na odpoczynek chyba ze jak pojdzie spac; no ale w koncu oboje chcielismy dziecka, no nie??
Oskarek chory :( ma zapalenie oskrzeli i jest marudny, jak to chore dziecko :-p
pozdrowionka

reklama
Do góry