reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja czekam na kolezanke, ma przyjsc zabrac swoj podklad bo razem zamawialysmy wtedy taniej wychodzi;-)zamiast 70 placimy 30 zl z kawakiem:-D
Aguska probowalam raz poszedl spac 22 a wstal i tak z samego rana, chyba zostaje czekac i miec nadzieje:dry:

reklama
o kobietki mam chwilkę,bo za 2 godziny wraca Filip i sie zacznie nauka na prace klasowa z historii-jutro no i pojutrze z przyrody:wściekła/y: ehhh
a z anglika był sam szczerze zaskoczony...a mamusia zachwycona jeszcze bardziej niz on:-D

i jakies dyktando w zanadrzu wiec wesolo jest:sorry2:

poza tym u nas tez pochmurno,mgliscie i jesiennie w złym znaczeniu tego słowa...:dry:

chandre przeganiam na odleglośc...uśmiechu kobietki zycze!!!

Witajcie.
Nie poczytam ,przepraszam.
Dziś bez humoru i z bolącą nogą i łokciem ....
Ech do du...y to wszystko
pozdrawiam i życzę lepszego dnia niż mój ;-):-):-)

post mi wcieło:wściekła/y:

krolcia u mnie tez senny dzionek!!

ja własnie upiekłam cisteczka...dzieci sie uciesza jak wróca!
mam tez sporo prasowania...
zaraz mykam obiad robie

na chandrę jesiennego ponurego dnia...moja córunia w pięknej odsłonie jesiennych chwil:

Załączniki

• DSC_0132 (768 x 1152).jpg
    DSC_0132 (768 x 1152).jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_0141 (1152 x 768).jpg
    DSC_0141 (1152 x 768).jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_0144 (768 x 1152).jpg
    DSC_0144 (768 x 1152).jpg
    44,2 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_0146 (768 x 1152).jpg
    DSC_0146 (768 x 1152).jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Ta pogoda dobija nie ma co. A słyszałyście, że od piątku gdzie nie gdzie ma być śnieg?
Już zarządziłam, że w weekend po kozaki wyruszamy. Przed wypłatą niestety:-(, więc trzeba będzie ruszyć zaskórniaki:-(, no ale jak ma tak być to nie można już dłużej zwlekać z zakupem zimowego obuwia.

Aftk śliczna córunia!!!:tak:

Do góry