reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Heja :)

As zaglosowane. I zaproszenie na fb pozwolilam sobie wyslac. wiem ze sie cieszysz :D ha

My juz 2 noc w nowym domku :)
nkie moge do tej ciszy w nocy sie przyzwyczaic. i tej ciemnicy panującej. w nocy do kibelka trza po omacku lub telefonem sobie swiecić.

Jeszcze tyle sprzątania i rospakowywania przede mną ze jejciu. I ł musze dziś ZMUSIC!! zeby antene przymocował i ustawił tv bo chlopcy juz oblędu dostają.

Witam;-)
Przedszkolak odwieziony, czas na poranną kawkę.:tak:

Renata jejku jak ja Ci zazdroszczę! Też z chęcią do jakiegoś domku bym się przeniosła...

Pogoda zapowiada się ok, więc chyba dziś wybiorę się pomyć groby.:happy:

Hej!
Wpadam się dziś tylko zameldować. Oczywiście z kawką. T sobie smacznie śpi, a ja od 6tej na nogach :-p. Młody spać mi coś ostatnio nie daje.... Dziś latam po lekarzach i załatwiam to i owo. Umówiliśmy się też z babcią T, żeby w końcu ją odwiedzić, bo ostatnio jakoś nie ma kiedy :-(.
Miłego, spokojnego i pełnego optymizmy dnia, a chorowitką zdrówka życzę ;-):-)

Dzien dobry!!!
u nas ponuro...i ciemno za onem:sorry:
dizeci odstwione do szkoły,mąż w pracy

Filip dzis znów pr.klasowa...uczyliśmy sie fakt,poczekamy na efekty ile zapamiętał:laugh2:
fanta miłego goszczenia u babci!!
krolcia witaj!!ja tez zaraz kawule zaparze i posiedze troche;-)
renata ale fajnie z ta przeprowadzką...mam nadzieje ze szybko sie urządzisz i będziesz sie czuła jak w domku czyli spokojnie,bezpiecznie i swojo!!!
koralikowa witaj z rana!!!
as zagłosowane!!!
amaliee kurcze to moze jakos inaczej spróbujcie pokombinowac z ustawieniem!
a jak sie nie da i pod oknem trzeba bedzie postawic to wiesz...firany i zasłony i trolety sa teraz fajne w róznych długosciach wiec moze uda sie pogodzić:happy:

ja dzis nie wyspana...Kajulka koszmary miała płakała śniło jej sie ze umarła i w jakiejś wodzie była:szok::szok::-(...spałam z nia od 5 rano i wiecie...średnio to zadowalające:sorry:!!bidulka moja!

amaliee porządki najlepiej zacząć od...odpoczynku:-D:-D:-D
cos na pewno wykombinujesz w tym pokoiku i bedziesz zadowolona!!
ten lekarz...:confused2:dziwny!!
zdrowiejcie tam..bo widze ze was nie odpuszcza!

as miłego spacerku!!
ja mam w planie kupic inhalator bo ostatnio cos czesto katary nas nekają...ale to w nastepnym m-cu bo teraz to nie ma szans:sorry: no i do tego odkurzacz sie rozklapał:-(

Mały w końcu zasnął.:tak:
Amaliee a stół nie pokryje się z szerokością komina? Jakby wyglądało jakbyś stół dała tam gdzie komoda a komodę tam gdzie stół, tylko na ścianie a nie pod oknem, jakby we wnęce komina. Nie wejdzie Ci tak?

reklama
Do góry