reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kunda - bidulko, Ty też jakąś grypę żołądkową złapałaś:confused: Oby nie, kuruj się!
A mój mały w nocy częściej niż zwykle domagał się cyca, ale jestem wyrozumiała, bo górne zęby mu rosną i to dlatego. A poza tym już się przyzwyczajam do myśli, że wyśpię się dopiero na emeryturze, jak dożyję;-):-D.

melduneczek
my cała nocke przespalismy,bez pobudek i mały dopiero co wstał zjadł butle i siedzi w łuzeczku i bawi sie kulu kulu:-)
Kunda wspołczuje
Julia muj potrafi 1,5h walczec wieczorem az zasnie ale siedzi w łuzeczku ja go nie wyciagam ani nie usypiam na siłe marudzi i zasypia(zwyrodna jestem):zawstydzona/y: oczywiscie trzymam za prace kciukasy

a wogule to mam pytanko zakładacie w domku dzieciom -kapciuszki czy smigaja w skarpetkach ABS-ach
i czy miałyscie takie normalne torty na roczek czy jakies takie wymyslne jak sa ze zdjeciem albo w roznych kształtach........bo ja chciałam małemu w kształcie samochodu sprawic:-)

Branda - my na roczek mieliśmy zwykły okrągły, ale to dlatego, że babcia pyszne ciasta piecze i to ona robiła torcik. Ale w kształcie auta, jak najbardziej:tak:, mały na pewno będzie zachwycony, a to przecież jego święto:-).
Co do kapci, to Karolina do tej pory ciągle zapomina je zakładać:wściekła/y: i najczęściej biega w skarpetach. Tak było od zawsze:-p, zresztą stopa podobno wtedy lepiej się rozwija. A jak masz śliskie podłogi, to ABS-y obowiązkowe.

My bedziemy miec okragły torcik ale jak masz mozliwosc w kształacie samochodu to jak najbardziej:-)
Rehabilitantka nam powiedziała zeby mały latał w samych skoarpetkach bo to zdrowiej złaszcza ze on ma tenadencie do chodzenia na palcach, buciki zakładamy tylko na wyjscia

Dzien doberek, witamy sie ze wszystkimi:tak: Za dwie godzinki chcemy wyskoczyc na spacerek, bo pogoda sprzyjajaca:tak: Dzisiaj bylismy przesunac przyjecie Erinka do zlobka. No coz kobita (mam na mysli dyrektorka) nie byla zbytnio zadowolona, ale chyba mi wszystko jedno, najwazniejsze jest dla mnie dobro mojego dziecka. Wprawdzie zapisala sobie date przyjecia malego na 1go lutego, ale miedzy wierszami nieomieszkala powiedziec, iz nie ma szans na przyjecie w tym czasie. Szkoda, bo to najfajniejszy zlobek w okolicy, najbardziej nam pasowal, no i pare minut piechotka. Zobaczymy jak to dalej bedzie, na razie mama zamowiona na okres przejsciowy,a i moje (nie)zatrudnienie zostanie potwierdzone dopiero w przyszlym tygodniu. Na razie jestem wyluzowana;-) i czekam na rozwoj wypadkow.:tak: :-)

reklama
cześć kolezanki doli i niedoli

U nas jest super ciepło jak na październik ,az mi żal było dziecko kłaść na drzemkę,mogłaby sobie na dworku posiedzieć w piaskownicy ,no ale mi tez się jakis odpoczynek należy :tak:

Kunda zdrówka zyczymy
Aga ja tez ostatnio wychodze z założenia że co ma być to bedzie,kiedys bardzo wszystko przeżywałam ,ale teraz jakoś udało mi się wrzucic na luz ;-)

Torcik na roczek był okragły ale piętrowy ,piekliśmy sami i bardzo fajnie wyszedł

Brenda Emi w domku nosi czasem kapcie a czasem w skarpetach, bo u nas nie jest za ciepło i od podłogi strasznie ziębi ,więc tak dla równowagi chwilę tak a chwilę tak

Do góry