reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Koralikowa, może jak będziesz się wybierała na większe świąteczne zakupy, to zahaczysz o real ;-).
Justa, będę musiała rozejrzeć się za jakimś sklepem z farbami. Może coś taniej będzie :tak:

Amaliee jak trzeba wstać to i mnie najlepiej nad ranem się śpi.:tak:
Sezon grypowo- anginowy rozpoczęty. :baffled:

Wpadło mi takie małe zamówienie , więc się chwalę.;-)A samą zainteresowaną proszę o kontakt tel. Zaraz więcej fotek wstawię na bloga.

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 37
Justa śliczne.
Kurcze dwa tygodnie do świat a ja niewiem jak sie obrobie. Szycia multum, dom posprzatać, udekorować, poszyć dla nas, pogotować....Klon by mi sie przydał noooo.

Renatka ale to chyba nie wina chłopa , że wypłata nie wpłynęła, tylko kadr.:confused: Czy o co inne wojnę toczysz?:-p

nie no nie o moją wyplate. Zresztą ona juz jest :)

wkurzyl mnie wczoraj, dziś doprawił.. no mialam ochote pognac go!!!! aaaaale kupilam sobie buty :D i mi humor sie poprawił. :) Ostatnia para w moim numerze byla. dobrze ze dziś zaszlam do sklepu bo ponoć na ten numer jeszcze jedna kobita polowala :D jutro bym moze ich nie miala ;/

byly jeszcze inne, podobne, ale cholewa strasznie szeroka. a ze ja nogi mam łydki szczuplutkie to i but musi być cACY.

hejj

Ja powrocilam...praca, szkola...potem kosciol...

fancia dokladnie,,zakupie na pewno...

amalie dobrze ze zadzwonila....pani,bo bys dala do przedszkola i by sie pozarazal...

justa cudneee...

bodzia spokojnie dasz rade...tylko spokoj cie uratuje...

renia nerwusku...odsapnij....

bodzia meskie tyz ladneee

Witajcie dziewczynki.
Wpadam tylko z pozdrowieniami ,bo neta nie mam stałego..
Wracam pewnie pod koniec tygodnia do Was
U nas wszystko oki poza tym ,że chodzę jak cysterna z mlekiem ,bo moje dziecię odmawia jedzenia czegokolwiek co mlekiem nie jest :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Stawiam na to ,że u nas jest akcja zęby :-p:-p:-p

Młoda je cycka średnio 8 -10 razy na dobę ,a ja wymiękam :baffled::baffled::baffled:

Hej kobietki wpadam sie zameldować
ja już szaleje na zakupach codziennie coś dokupuje z mojej magicznej listy:-D:-D:-D
dobrze że chociaż sie skraca:tak:
mały zasmarkany ale chodzi do przedszkola teraz mamy akcje sanki i radosć mojego dziecka normalnie bezcenna:-D
ja mam teraz 3 dni z rzędu na późno do pracy i będę w domu około 23 masakra.... ja o tej godzienie zazwyczaj dawno już śpię:-D:sorry2:
oby do piątku bo mam wolne:tak:

reklama
hej wam

aguska ja tez juz powoli zakupy robie..maki cukru groszki kuku..itp....powoli a do celu,,bo potem w te korki zakupowe to ja sie nie pcham...

as wow wspolczuje,,ale normlanie tyle razy hee...

Do góry