reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a aj własnie zajadam nutelle:-D moje dziecie zasneło ale jeszcze go nie kapalam ani nie jadł mleczka na noc, wiec bede musiała go obudzic:tak:
Noelia a o ktorej twoja niunia rano wstaja jak tak szybko ja kładziesz??
bo ja wole pozniej połozyc ale za to rano pospac

Brenda to zależy ,tylko jeszcze nie wiem od czego:-D :confused: ,czasem potrafi spać do 8;30 i nawet jak ją tak wcześnie połozę a czasem o 6 juz jest na nogach jak połozę ją o 8 .Także jestem już do wszystkiego przyzwyczajona i jutro zobaczymy o której się obudzi.Ale ja bardzo lubię mieć wieczory wolne, że tak powiem :tak:

Noelia no w sumie to tak ,u mnie tez sie zdazy ze mały szybciej idzie spac i rano spi ładnie.....wlasnie zasypia od nowa bo go zbudziłam na kapiel ,ale jesc nie chciał:eek:
a z tym winkiem no no dobre bedzie na mrozne wieczory:-D
ciekawe jak imprezka u Macia

Załączniki

• tancze_na.gif
    tancze_na.gif
    695 bajtów · Wyświetleń: 74
Jeżeli chodzi o spanie, to ja też wolę wcześniej ululać Agę i mieć wolny wieczór dla siebie. Nie przeszkadza mi, że muszę wstać o 6.00 czy o 7.00.

Joanna pogoda okropna. Już wszystko stopniało. Jest wietrzysko, deszcz i ok 6-7 stopni. Niestety nad morzem przekleństwem są wiatry. Jak zacznie wiuchać to końca nie widać.

to prawda jesien nad morzem jest straszna wieje okropnie:-( ,ale za to lato super bo blisko do wody:-) teraz tez pada snieg z deszczem.....mam nadzieje ze jutro bedzie troszke lepsza pogoda bo 3 dzien w domu to niemam zamiaru siedziec,wyjde z małym choc bym miała go folia zakrywac a ja zmoknac;-)

Dzisiaj też nie byłyśmy na spacerze. Strasznie leje i wieje. A tak w ogóle to cały tydzień chodziłam na dosłownie 20-30 minut, bo Aga smarkająca jest i cały czas oddycha dziobem.

Magda a mowia ze powietrze morskie jest zdrowe,ale trudno byc zdrowym jak mamy tak pogode mokra i wietrzna:dry:

a teraz sie zegnam i lece spac:-) zycze przespanej nocki

reklama
dobry
choc nie zabardzo,poniewaz cała noc deszcz lał i teraz tez pada...wiec nastepny dzien przechlapany:-( ja chce lato i upały:-)

a czy ja pisałam juz ze u mnie roczek razem z chrzcinami bedzie wiec mamy podwojna impre:-D

Do góry