reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Trzymamy mocno!!!!
Ogladaliscie dzis Super nianie?Dzisiejszy odcinek byl krecony u znajomego przez sciane sasiadow na ul Zabkowskiej.Z tego co slyszalam to te dzieciaki nawet biegaja po dachu swojjej kamiennicy......

Oglądałam ,straszne rzeczy tam się wyprawiają i jakoś mi się wierzyc nie chce że niania im pomogła ,tak na całej lini ,bo tam to trzeba by z nimi siedzieć z pół roku chyba i potrząsnąć ta całą rodzinką,:no:

No wlasnie musze sie podpytac czy dzieci sasiadow sie zmienily bo wkoncu ten odcinek widac ze byl krecony latem wiec juz troche minelo....

reklama
O właśnie Iwonka dowiedz się koniecznie ,bardzo jestem ciekawa:tak:
a czytałyście wątek na forum superniania ,tam pisze dziewczyna która brała udział w programie ,jej pomogła bardzo

Do góry