katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
czesc zdiewczyny,jak zwykle nie mam czsu w ciagu dnia zeby chociaz na chwile przysiasc i z wami pogadac:sick:
a jak juz mam czas to juz was nie ma:-( :-( :-(
dobra,pwnie bede jak zwykle ostatnia,ale bardzo szczerze:
AGUSIU i DAWIDKU
z calego serca zycze wam wszystkiego co najlepsze,samych usmiechnietych dni i zeby mamusie rozpieszczaly Was do granic mozliwosci
Weroniczka plakala prawie caly dzien.:sick: nie wiem od czego,ale znowu ma te paskudne kolki!Infacol pomaga,ale i tak ja boli nieco:sick: :sick: :sick: do tego nie wiem co sie ze mna dzieje bo od kilku dni prawie nic nie jem.nie mam kompletnie apetytu.przez cala ciaze nie jadlam prawie miesa i po porodzie mialam anemie i nakaz jedzenia miesa!zwlaszcza ze jem tylko biale mieso,czyli w zasadzie tylko i wylacznie piersi z kurczaka
ale ostatnio na sama mysl o miesie mi sie zle robi!
i nie mam nawet czasu zeby zejsc na dol i zrobic sobie cos do jedzenia no i w zasadzie dzis np jadlam tylko o 7 rano i teraz jem!!!!i nawet tego za bardzo nie odczowam
ale o siebie sie nie martwie,ale karmnie piersia i boje sie ze zabraknie mi witminek dla slonka mojego.macie moze jakies przepisy dla karmiacych?moze jak wprowadze cos nowego to chetniej bede jadla...

dobra,pwnie bede jak zwykle ostatnia,ale bardzo szczerze:
AGUSIU i DAWIDKU
z calego serca zycze wam wszystkiego co najlepsze,samych usmiechnietych dni i zeby mamusie rozpieszczaly Was do granic mozliwosci

Weroniczka plakala prawie caly dzien.:sick: nie wiem od czego,ale znowu ma te paskudne kolki!Infacol pomaga,ale i tak ja boli nieco:sick: :sick: :sick: do tego nie wiem co sie ze mna dzieje bo od kilku dni prawie nic nie jem.nie mam kompletnie apetytu.przez cala ciaze nie jadlam prawie miesa i po porodzie mialam anemie i nakaz jedzenia miesa!zwlaszcza ze jem tylko biale mieso,czyli w zasadzie tylko i wylacznie piersi z kurczaka