reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czesc zdiewczyny,jak zwykle nie mam czsu w ciagu dnia zeby chociaz na chwile przysiasc i z wami pogadac:sick: :baffled: a jak juz mam czas to juz was nie ma:-( :-( :-(
dobra,pwnie bede jak zwykle ostatnia,ale bardzo szczerze:
AGUSIU i DAWIDKU
z calego serca zycze wam wszystkiego co najlepsze,samych usmiechnietych dni i zeby mamusie rozpieszczaly Was do granic mozliwosci:tak: :tak: :tak: :laugh2:
Weroniczka plakala prawie caly dzien.:sick: nie wiem od czego,ale znowu ma te paskudne kolki!Infacol pomaga,ale i tak ja boli nieco:sick: :sick: :sick: do tego nie wiem co sie ze mna dzieje bo od kilku dni prawie nic nie jem.nie mam kompletnie apetytu.przez cala ciaze nie jadlam prawie miesa i po porodzie mialam anemie i nakaz jedzenia miesa!zwlaszcza ze jem tylko biale mieso,czyli w zasadzie tylko i wylacznie piersi z kurczaka:baffled: ale ostatnio na sama mysl o miesie mi sie zle robi!:no: i nie mam nawet czasu zeby zejsc na dol i zrobic sobie cos do jedzenia no i w zasadzie dzis np jadlam tylko o 7 rano i teraz jem!!!!i nawet tego za bardzo nie odczowam:confused: :szok: ale o siebie sie nie martwie,ale karmnie piersia i boje sie ze zabraknie mi witminek dla slonka mojego.macie moze jakies przepisy dla karmiacych?moze jak wprowadze cos nowego to chetniej bede jadla...

reklama
hej laseczki....jestem wlasnie na zajeciach, i nie omieszkalam zajrzec do was na chwilke :) co zrobilam po wejsciu na zajecia??? odpalilam kompa i oczywiscie forum hihihiihhiih

witam
hey Shady........i tak powinno byc najpierw forum;-)
dziewczyny jeszcze raz dzieki wielkie za zyczenia:happy:
Katarzyna biedulko witaminki lykaj w tabletkach a moze tu cos znajdziesz co ci zasmakuje

Czesc kobitki, my juz od 8smej na nozkach. Pogoda nawet nie warto mowic...
Noelia my tez chcemy malemu kupic niekapek, poniewaz nic nie chce pic, tylko soki, a to chyba nie za bardzo zdrowe na zabki. Poprostu buntuje sie i wypluwa jak probuje mu dac cos do picia. Ostatnio znajoma mi mowila, ze te kubeczki sa dla jej dziecka za ciezke, wiec zdecydowala sie na taki specjalny smoczek na butelke, ale mnie sie to nie podobalo, ja chce odejsc od przepajania butla, chce, by Erik sprobowal pic z kubeczka, bo to tez jest sztuka, ktora musi opanowac.:tak: ;-)

Witajcie:-)
Wczoraj moja połowa zrobiła mi niespodziankę - nowy komputer:-) . Cały wieczór przerzucał wszystko ze starego, więc nie mogłam wpaść.
Dziś u nas fajna pogoda, więc spacerek obowiązkowo. A podobno wkrótce ma być nawet 12 stopni:szok: . Taka zima może być:-D ;-) .
Katarzyna - dbaj o siebie, bo jeszcze pokarmu Ci zabraknie. Ja też miałam takie dni, że nic mi się nie chciało (strasznie monotonna ta dieta dla karmiących:-p ), ale starałam się często, a mało podjadać dla dobra małego. Teraz za to mam takie dni, że jadłabym raz dziennie - od rana do wieczora;-) :-D :-D :-D .

Aga - my mamy kubek niekapek z Aventu, taki od 3 m-ca i jest bardzo lekki (właściwie to ja mam taką butelkę treningową, tzn. to jest butelka, którą można przerobić na niekapek).
Mój maluch zaczął pić soki dopiero od ostatniego weekendu. Wcześniej wypił trochę herbatki, ale łżeczką, a soku nie chciał. Oststnio mu się odmieniło i teraz pije. Wczoraj wypił całą setkę herbatki na raz i to z butelki:szok: .

Zuzia1 to szczesliwa kobieta z ciebie, ze maly tak sobie lubi "popic";-) :-D
Nasz nic nie lubi do picia, jedyne co to soki. Oszukujemy go troche z tymi sokami, poniewaz mieszamy je zazwyczaj pol na pol z woda;-) i wtedy je tez pije. Wszelakie herbatki tudziez woda sa znienawidzone.:tak: Ostatnio bylismy na pierwszych urodzinach kolegi Eryka. Pycha torcik byl. Dalam troche malemu na sprobowanie, ale troszke bez kremu. Piszczal ze szczescia tak mu smakowal:tak: :laugh2: Tak mi sie krecil na kolanach, ze nie moglam zjesc mojego kawalka i czesc wyladowala na glowie malego:szok:. Na szczescie wlosy mu sie nie posklejaly i nic nie ubrudzil.:-) :tak: ;-)

Hi, hi, widzę Aga, że Twój maluch wie, co dobre :-D :tak: ;-) . A z tym mieszaniem soku z wodą, to też tak robię, bo samego soku nie powinno dziecko pić za dużo, bo wtedy mniej je. Ciekawe jak będzie u nas z piciem mleka modyf.:confused: Kiedyś, jak próbowaliśmy mu dawać, to miał odruch wymiotny:-p . A ja nie będę go przecież karmić cycem w nieskończoność:dry:.

reklama
Zuzia1 dobrze bedzie, musi sie tylko do nowego smaku mleczka przyzwyczaic. Ja gdybym mogla karmic piersia tez pewnie karmilabym tylko do 6stego miesiaca, a pozniej powoli odstawiala. Takie mialam zalozenia, z ktorych spelnilo sie tylko dwa miesiace. Ale nie to wazne, a zdrowko dzidzi,a ten nam rosnie jak na drozdzach i jeszcze (odpukac w niemalowan) nie chorowal:tak: .

Do góry