G
goszczaca
Gość
WitajCzescrowniez z chęcią dołącze do Was, jesli mozna
jestem mama prawie 3 latka i roczniaka
pozdrawiam!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajCzescrowniez z chęcią dołącze do Was, jesli mozna
jestem mama prawie 3 latka i roczniaka
pozdrawiam!
Witajjak miło ze grono się powieksza
![]()
Ja tez przystawialam do piersi jak zaczynaly mnie boleć, ale po karmieniu ból ustalHej, miło Was poznac [emoji4][emoji255]
Potwierdzam, kapusta czyni cudaNigdy nie zapomnę miny mojego J jak mnie zobaczył z tymi liscmi, myślał, ze mi na łeb padło po porodzie [emoji23]
Moze zastój Ci sie zrobił? Mozesz delikatnie odciągnąć laktatorem (nie za duzo) albo dzidzie przystawić
ZUZA mój synek jest wysoko funkcjonujący jest samodzielny zaczął mówić tuż po swoich 2 urodzinach i to od razu trudne artykularnie słowa mówił dużo ale nie na temat co zaniepokoiło terapeutki od wwr no i się od tego zaczęło.Jest grzeczny nie ma zmiennych nastrojów itp.
Jak wam minal dzien
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka
Mi dobrze ale jak mąż pojechał do pracy a miał teraz trochę wolnego to nie mogę sobie miejsca znaleźć strasznie mi go brakuje w domuJak wam minal dzien
Wysłane z mojego PSP3505DUO przy użyciu Tapatalka