reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
poziomki a jej się da logicznie rozsądnie coś wytłumaczyć? czy to "nastolatka" i tłumaczenia ma gdzieś?

ja dziś wariuje z nerwów, dwa egzaminy mam w weekend - oba bardzo ciężkie, a bardzo mi zależy by je zaliczyć od razu :(

Poziomki z matematyki ubezpieczeniowej, czyli inaczej metod aktuarialnych!! Masakra :(:( nieznosze tego typu zajęć.. Duuuuzo bardziej wole "moje" , czyli zarządzanie, rozwój oprogramowania itd.. W tym sie czyje jak ryba w wodzie, a "matematyczne" sprawiają ze czuje sie jak debilka:):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Poziomki ja bym nie pozwoliła ale to chyba takie moje myślenie jeszcze 18 lat nie ma jak by cos sie stało tfu tfu odpukać to by było co za matka dziecko puściła samo

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Poziomki to już znasz odpowiedź :) Ja pewnie bym się zgodziła, ale musiałabym znać rodziców. W sensie spotkać się z nimi, wyczuć jacy to ludzie. Zawsze to lepszy wyjazd pod okiem drugich rodziców niż samotny na łono natury :)

Ja miałam 16 lat kiedy pojechałam ze znajomymi pierwszy raz na Woodstock :D działo się tam bardzo dużo, ale ogólnie myślę, że jak moje dzieciaki miałyby zachowywać się tak jak ja, to mogą jechać :)! Tylko, żeby jeszcze ktoś dał mi taką gwarancję!

dziś taka piękna pogoda, a mnie alergia dopadła, muszę już leki włączyć, jednak ciągle miałam nadzieję, że to jednak nie przyjdzie ;)

co dziś robicie na obiad? Mnie jakaś niemoc kulinarna dopadła!

mama290 ale ona jechałaby pod opieką dorosłych, a stać się może i to na miejscu, zakazany owoc smakuje najbardziej!

reklama
Do góry