reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki to poznaj ludzi, do wakacji jeszcze trochę czasu, wiec wiesz :)

Katowice wbrew pozorom fajne są:D mieszkam niedaleko w razie W !

reklama
Hmm szczerze to jeśli nie długo to chyba bym sie nie zgodziła:/ co innego jeśli byliby razem "od zawsze" a co innego jak to świeża sprawa.. ale zależy jakie to poważne ..16lat to juz nie przelewki jednak.. A teraz młodzież jest do przodu o jakieś 2-3 lata względem "naszych czasów"(tyle wiem z teorii...).

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Poziomki dziwne

Kurcze sama nie wiem , podobnie myślę jak Ivi , z drugiej strony ten problem jeszcze mnie nie dotyczy i nie wiem jak bym się zachowała.

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

Heh, ja tylko pamietam zasadę mojej mamy: wspólne wyjazdy dopiero po maturze i tyle miałam do powiedzenia;) i z perspektywy czasu lepiej ja Rozumiem i chyba postąpiłabym tak samo. A ja byłam z chłopakiem wtedy ponad rok..
Ale poziomki musisz wyczuć jak Ci serce dyktuje, mamy maja intuicje której trzeba posłuchać i nie dać sie ewentualnym fochom.. Pewnie córa nakrecona na wyjazd,co?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry