Jaasna
Fanka BB :)
Rowniez zycze ci wszystkiego dobregoSuper [emoji5] moje mają 5lat i 2 lata ale też jest ich trzy [emoji16]
I teraz termin mam na 15 lutego.
Spokojnej ciąży Ci życzę [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rowniez zycze ci wszystkiego dobregoSuper [emoji5] moje mają 5lat i 2 lata ale też jest ich trzy [emoji16]
I teraz termin mam na 15 lutego.
Spokojnej ciąży Ci życzę [emoji8]
Czesc
Jestem mama trojki urwisow i oczekuje kolejnego malucha.
Chetnie dolacze do waszego grona![]()
Mam male dzieci w wieku: prawie 5 lat, prawie 3 lata i prawie rok
Teraz bede mama w marcu (widzialam, ze sa tu przyszle marcowki), mam termin na 15.03.
Nadal karmie piersia najmlodsze
Uwielbiam byc mama, organizacja macierzynstwa pieknie mi hula i smiga
Moje dzieci to prawdziwe zywioly, ale juz sie nauczylam odpoczywac w czasie ich aktywnosci, wszak zupelnie wypoczne to sobie po smierci![]()
Grono się powiększa, bardzo fajnie!
Takie maluszki to się chowają jedno przy drugim. Mała różnica wieku to pomimo trudności jednak jeden wielgaśny plus
Raz jeszcze gratuluję!
Ja już teraz odczekam aż chyba ten moj najmlodszy to będzie starszejszy a najstarsze już powoli na wylocie z domuCiekawe to wszystko. Mam też uzasadnione obawy, że dzieci są zalezniajace. No i bycie w ciazy...
Dzien dobry z pracy
Wczoraj chyba faktycznie cisnienie bo dzisiaj troche lepiej,nawet humor o niebo lepszy
Ja na 23 marca termin.
@Halszka_00 ja mam tak samo w zyciu nie pomyslalam ze bede miec troje dzieci,nawet w rodzinie nikt tyle nie ma![]()
U mnie w rodzinie też nikt nie ma trójki. Po jednym lub dwojka. Marzec to fajny miesiąc na maluszka bo szybko spacerki można robić, takie dłuższemoje wszystkie dzieci jesienne a zawsze chciałam na wiosne
![]()
Skąd ja to znamJasna witaj, masz wszystkie dzieci w wieku moichjest co robić ale nie zamieniłam bym ich na większą różnice wieku bo dwójka starszych tak się super bawi i dogaduje że aż miło patrzeć, nie mogę sobie wyobrazić co by było gdyby najstarszy był jedynakiem. Ciągle byłoby "mama baw się ze mną"
![]()