Hej  miałam się odzywać ale zawsze czadu brak ale tak szybko wpadłam się pochwalić 26.07 na świat przyszedł mój pierwszy wyczekany Synek Igor
 miałam się odzywać ale zawsze czadu brak ale tak szybko wpadłam się pochwalić 26.07 na świat przyszedł mój pierwszy wyczekany Synek Igor  Siostry zachwycone a mi się zachciało juz kolejnego
 Siostry zachwycone a mi się zachciało juz kolejnego  mały super ciągle śpi jestem zachwycona i bardzo szczęśliwa
 mały super ciągle śpi jestem zachwycona i bardzo szczęśliwa  porod wywołany od pierwszego skurczu do urodzenia minęła równa godzina
 porod wywołany od pierwszego skurczu do urodzenia minęła równa godzina  wiec za dużo się nie namęczyłam
 wiec za dużo się nie namęczyłam  parte 2 minuty jeden skurcz dosłownie
 parte 2 minuty jeden skurcz dosłownie 

reklama

Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
no to pięknie.  gratulacje!!! a mój Oliś już ma 13 miesięcy i straszny rozrabiacz się z niego zrobił. 
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
słodka owsianka
Fanka BB :)
Ja urodzilam na sza Ewe 17cerwca. Jest wspaniala 

annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello Girls
Serdecznie Wam gratuluję dzieciaczków i ciąży (i trochę zazdroszczę)
U mnie co chwilkę coś, ale po wakacjach głównie praca i ogarniam po remoncie, jakoś wolno mi idzie
A już za chwilkę szkoła...
Doris a Ty już wróciłaś do pracy?
pozdrowionka

Serdecznie Wam gratuluję dzieciaczków i ciąży (i trochę zazdroszczę)
U mnie co chwilkę coś, ale po wakacjach głównie praca i ogarniam po remoncie, jakoś wolno mi idzie
A już za chwilkę szkoła...
Doris a Ty już wróciłaś do pracy?
pozdrowionka
Witam mam 2 dzieci nie planowanych podczas studiów teraz się bronić będę a tu 3 w drodze ja mysle jak tu ogarnąć bardzo chce trójkę ale się boje. mieszkamy z treściami którzy się wracają i mnie do szału doprowadzają wiec nerwów dużo  i mało miejsca. Planujemy się wyprowadzić za rok odkładamy jazdy grosz. Reszta się boje jak to będzie córka jest fantastyczna grzeczna się slucha przedszkolak,za to syn ma 1.5 roku i jest dzikim wariatem, małym ucieka awantury robi zanim go poskromie to czasu dużo minie. Obawiam się ze w tych małych 2 pokojach z treściami pod dachem w szał wpadnę albo w depresję bo juz z nimi nie gadam im trzeba ciągle uwagę zwracać bo uważają się za najmądrzejszych  i pouczać chcą. I ja juz mam system tryb dnia wypracowany tak ze dzieci nigdy dziadka nie zostawiam zawsze bierzemy je z sobą ale z 2 na początku przyznam tez było dziko ale z czasem tryb dnia był na tip top. Tylko mnie ta sytuacja zamieszkania martwi jak najdalej od teściów. Jak u was z tymi różnicami wieku i mieszka ktoś z treściami ma tak. Bo ja od myśli odechciewa mi się dziecka.

malinka1000
Fanka BB :)
jeśli tu ktoś jest mam nadzieje ze tak, proszę o odpowiedz. Dziewczyny jak radzilyscie sobie z trojka i więcej dzieci podczas chorob. mój Syn ciagle choruje a niebawem pojawić się ma Małe Bobo i to mnie przeraza.

reklama

Podziel się: